Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt dużo kolegów

Polecane posty

Gość gość

mój facet ma za dużo kolegów, ma 30 lat. Wiecznie ktoś ma urodziny albo jest jakiś mecz, albo oglądają wspólnie jakieś filmy. W tygodniu zdarza mu się wychodzić 3-4 razy (albo oni przychodzą do mojego faceta). Kiedy pytam jak będzie kiedy zamieszkamy razem, to on mówi, że będzie wychodził rzadziej, ale teraz nie ma co robić, więc może sobie wychodzić. Macie jakieś doświadczenia? Jest szansa, żeby to się zmieniło?

Gość gość
Powiedziała Ci, że "nie ma co robić to wychodzę z kolegami"? Mając Ciebie? I Ty z nim jesteś?

Gość gość
nie spotykamy się codziennie

Gość gość
Ale jeśli Ty nie mieszkasz w Łodzi, a on nie mieszka w Gdańsku tylko mieszkacie w tym samym mieście i facet zamiast zadzwonić do Ciebie dzwoni do kumpli to źle to wróży. Ile razy na tydzień się spotykacie?

Gość gość
mieszkamy w tym samym mieście, spotykamy się średnio 3 razy w tygodniu. Czasami mam co robić w domu, więc nie mam dla niego czasu, ale czasem tak jak dziś się nudzę, a on poszedł na mecz...

Gość gość
jak myślicie, on będzie wreszcie siedział w domu jak reszta kolegów się ożeni i będzie miała dzieci?

Gość gość
hahhaha mam ten sam problem i nie licz na to że jak zamieszkacie ze sobą to się zmieni . Będzie jeszcze gorzej booo będziesz sama siedziała w tym waszym mieszkaniu i będziesz jeszcze bardziej zirytowana jego zachowaniem, właśnie teraz siedzę sama w domu bo mój facet sobie znowu poszedł z kolegami grać w piłkę, dzwoniłam i oczywiście mowi ze zaraz wróci ale go nie ma. Jak mieszkalam jeszcze z rodzicami to jakośmialam to gdzieś ale teraz jak sama siedzę to mnie krew zalewa. Szczerzę ci radzę dobrze się zastanów czy warto być z takim człowiekiem. ja nie wierzę w zmianę bo to jest taki typ charakteru że lubi wychodzić z kumplami i zawsze ich będzie pełno wokół niegooo

Gość gość
dzięki za pocieszenie... A ty co zamierzasz z tym zrobić?

Gość gość
Nudzi mu się i zamiast do ciebie to woli do kumpli. Sama wyciągnij wnioski. Każdy powinien mieć swoje życie, ale ty masz być na 1 miejscu.

Gość gość
no ja chodze w****iona już od kilku miesięcy aż się w końcu tak bardzo z nim pokłócę że się rozstaniemy bo już jestem przez to wrakiem człowiekaaaa. jak na razie zamierzam skupić sie na sobie i więcej spotykać się ze znajomymi, odnowić zaniebane kontakty, otworzyć się na ludzi

Gość gość
Fajny facet, o kumpli trzeba dbać póki co, a nie w domu przed tv.

Gość gość
a o kobietę nie trzeba dbać?

Gość gość
mam koleżanki, ale nie spotykam się z nimi 4 razy w tygodniu.

Gość gość
claude - czasem jak się ktoś za bardzo zaangażuje w związek to niestety traci koleżanki, przyjaciół i zostaje na lodzie ( w moim przypadku tak się stało) - nie jestem autorką tego postu

gość claude - czasem jak się ktoś za bardzo zaangażuje w związek to niestety traci koleżanki, przyjaciół i zostaje na lodzie ( w moim przypadku tak się stało) - nie jestem autorką tego postu x faceci NIE mają z tym problemów. nie jest to dziwne?

Gość a mi szkoda
hm... do takiego faceta z dużą ilością kolegów, to pasowałaby dziewczyna z dużą ilością koleżanek ;) ja bym na Twoim miejscu zadbała o to, żeby mieć więcej alternatyw, niż - jakieś zajęcie w domu albo spędzanie czasu ze swoim facetem; fajnie jest mieć koleżanki, jakieś wspólne wyjścia, itd. - to wtedy, jak on gdzieś wychodzi, to często Ty nie będziesz zła, bo będziesz miała swoje wyjście w tym samym czasie; albo - on też przeżyje coś takiego, że Ciebie nie będzie dla niego, jak akurat on się będzie nudził, itd;

Gość gość
ale moje koleżanki mają swoje życie prywatne, a nie tylko koleżanki. A mój facet zachowuje się tak, jakby na świecie istnieli tylko koledzy. Zastanawiam się co będzie, jak na świat przyjdzie w przyszłości nasze dziecko. Co wtedy? Kto będzie ważniejszy?

Gość a mi szkoda
idealnie to jest znaleźć sobie kogoś takiego, że o wspólne spędzanie czasu nie trzeba się prosić, bo obydwoje mają taką samą potrzebę; no i też - mieć jakieś wspólne zainteresowania, sposoby spędzania wolnego czasu; wtedy można sobie razem z kolegami/koleżankami posiedzieć i też jest fajnie

ale moje koleżanki mają swoje życie prywatne, a nie tylko koleżanki. x I tym różnimy się od was. my znajdujemy czas na kumpli, kobiety nie są całym naszym światem

Gość gość
tez sie nad tym zastanawialam co by bylo gdybysmy mieli dziecko ( tym bardziej teraz kiedy on często wspomina że chce mieć ze mną dziecko) aaaa ja mam obawy bo ciągle kumple kumple kumple i kłótnie zobaczysz będziesz się bała mieć z nim dzieci ( ja przynajmniej tak mam ) ktoś fajnie napisał zeby mieć alternatywę koleżanki itp, czasem lepiej otworzyć sie na innych ludzi niż siedzieć w odmu i zamartiwać kiedy nasi faceci fajnie się bawią

Gość gość
a czy nie uważasz że we wszystkim powinna być równowaga?? a nie tylko kumple i kumple. moim zdaniem to jest zaniedbywanie osoby którą się kocha kiedy jej sie nie poświęca wystarczająco duzo czasu.... aa wolisię go spędzac z kolegamiiii

Gość gość
mamy parę wspólnych zainteresowań, ale on dużo czasu spędza na uprawianiu sportów (bmx) i tam właśnie poznał tych kolegów. Koledzy ogólnie nie mają swoich dziewczyn (chyba jeden ma jakąś od niedawna) i nie ma możliwości, żebym z nimi gdzieś chodziła.

Gość gość
"Zaangazuje w zwiazek i zostaje na lodzie" ja nie moge xD po prostu olalas kumpele. biegalas za kolesiem i teraz sie dziwisz, ze one cie w d***e maja.

Gość gość
tylko może dla niego to jest równowaga - 50% tygodnia ja, 50% koledzy ... On nawet nie ma czasu posprzątać w mieszkaniu, bo koledzy ważniejsi

Gość gość
ale żadna z moich koleżanek nie ma czasu np. dziś, bo spędzają go ze swoimi facetami bądź rodzinami. Wczoraj wyszłam, ale koleżanki mają rodziny, więc o 20 już byłam w domu

Gość gość
olałaś kumpele latałaś za facetem ( chyba gimbaza się tu wypowiada) jak się ma już prawie 30 lat to te kumele mają swoje życie ( dzieci męża, pracę ) i nei zawsze jest sie łatwo spotykać poza tym w tygodniu jest praca dom zakupy itp kobiety są chyba jakoś bardziej odpowiedzialne za dom aaaa Mężczyźni ( nie wszyscy) to jak na moje wieczne dzieciaki którym w głowie koledzy i tyle w temacie

Gość gość
czyli co mam zrobić? a) uciekać b) poczekać co będzie jak się wprowadzę c) znaleźć pracę poza miastem, gdzie będę wychodziła z domu o 5 i wracała o 19 i będzie mi wszystko jedno czy facet jest w domu czy go nie ma