Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pluszowe misie w pokoju u dorosłej osoby

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę, fajnie się rozmawiało. Umówiliśmy się. Kino, kawiarnia i spacer - wiadomo. Aż przyszedł czas, że zaprosiła mnie do siebie do domu. Mieszka z matką i z bratem, ale ma całe poddasze dla siebie, osobny kibel i kuchnia. Gdy wszedłem do jej pokoju doznałem szoku. Na wszystkich meblach siedziały różnokolorowe pluszaki. Małe średnie i ogromne. Siedziałem u niej, piłem herbatę, a z wszystkich kątów patrzyły na mnie misie. Chyba całe życie je zbierała, tyle ich było. Zachowywała się inaczej niż na randkach. Mówiła piskliwie jak dziecko i co chwila zrywała się od stolika by poprawić ułożenie któremuś misiowi. Meble ma w kolorze różowym, na ścianie stary plakat z Backstreet Boys. Jak to możliwe że kobieta lat 28, z tytułem magistra i niezłą pracą jest taka infantylna?

Gość gość
Ja tez mam misie i lalki w pokoju i tapete w rybki .No ale ja mieszkam w pokoju z córkami :P

Gość gość
Hhehe, rozbawiłeś mnie ;) Myślę, że to wplyw tego, że ona dalej czuje się jak dziecko mieszkając i będąc utrzymywana przez rodzicow. Może nie ma też na tyle wlasnej inwencji i nie pomyslała o zmiania wystroju pokoju sprzed 10 lat. Na pewno się to zmieni gdy zamieszka poza domem, ale do tego czasu...

Gość gość
Myślę że o czymś to świadczy. Może tak jak mówisz, może przedmioty są jakimiś pozytywnymi wspomnieniami ,jakimiś pamiątkami. Przedmiot z którym związane są miłe wspomnienia może być pocieszeniem.

Gość gość
1 czy 2 da radę, natomiast cały pokój w pluszakach u dorosłej kobiety to śmiech.

Gość gość
Znam kobietę 45 letnią i też ma w domu jeden pokój w misiach, i w każdym zdjęcie swojego zmarłego męża, nawet w łóżku. Myślę, że ta kobieta, jak i ta w twoim opisie ma duży problem z emocjami. To się chyba leczy.

Gość gość
Ja mam na szczęście tylko dwa pluszaki - prezenty, które dostałam zresztą będąc już mocno dorosła :p No więc sobie siedzą, bo kojarzą mi się z konkretnymi osobami, imprezami, sytuacjami. Ale mój facet i tak je wywalał z łóżka kiedy spaliśmy razem :p

Gość gość
ja mam jednego łosia pluszowego, stoi bo przypomina mi pewnego łosia od którego go dostalam i uświadamia mnie dlaczego już z nim nie jestem :P

Gość gość
jeszcze 28 lat kobieta ujdzie, gorzej facet lat 40!i do tego z kazdej okazji mi przesylal misie, kartki na Boze nar i wielkanoc z misiem, na urodziny, imieniny, walentynki, dzien kobiet z misiem, esemesy z misiem no i oczywiscie jestem wlascicielka 2 pluszakow z ktorych jeden ma prawie metr, 3 mam w szafie bo to siara, lepiej zeby znajomi nie widzieli, poduszki misia, szklanego misia.Facet nieglupi i niebrzydki, tylko tymi misiami odstrasza kobiety, i co jeszcze lepsze, interesuja go jedynie mlodsze 10 lat lub wiecej

Gość gość
też jakiś niedopieszczony, ten od misi. widać wiele osób ma dewiacje.

też mam niektóre zabawki w pokoju, 25 lat. x Siedziałem u niej, piłem herbatę, a z wszystkich kątów patrzyły na mnie misie. x mahahaha rozwaliło mnie to:D

Gość gość
mysle ze niedopieszczony, z tego co opowiadal w domu byl zimny wychow, dzieciom sie kupowalo, takze zabiaralo na wycieczki ale sie z nimi nie gadalo o ich problemach, bo wszystko przeciez jest OK

Gość szaman artystaterazminimalista
Chce mi sie...!

Gość gość
Maciek ,ale Ty jestes lekko uposledzony chyba z tego co pisza wiec Tobie wolno .

Gość Gina Lolobrygida
ja zbieram kapsle po piwie to jest hobby godne prawdziwie doroslego czlowieka :P, :P, :P

Gość gość
To ten pokój rzucił na nią czar gdy ją pocałujesz wszystko wróci do normy ;)

Gość gość
Nikt tu nie mowi o losiu na polce, ale przypadku gdy cala witryna i kanapa sa w pluszakach.Ilosc ma znaczenie.No i jakosc, gumowe piszczalki dla niemowlat versus owca z Zakopca

Gość gość
Ja lalkami nie bawię się jak skończyłam 8 lat, nie mam żadnych zabawek w swoim domu. W domu rodzinnych mam 1 misia, którego dostałam od swojego zmarłego chrzestnego jak maiłam 9 lat. Dostanie go moje dziecko w przyszłości. Ona ma miski, bo nie widziała potrzeby ich wyrzucać, zauważ to dom rodzinny. Wcale to nie świadczy o infantylności.

Gość gość
Ja spałem,śpię i zawsze będę spał z jednym misiem (mimo tego,że mam już 17 lat).