Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o facecie który ma dużo koleżanek

Polecane posty

Gość gość

i te koleżanki lajkują i komentują każdą pierdołę, którą on umieści na fejsie? Facet samotny od kilku lat.

Gustuje w koleżankach,nic więcej do szczęścia nie trzeba.

Gość gość
Kobieciarz lub im się podlizuje.

Gość gość
babiarz, wszystkim sie podoba

Gość gość autor
jestem właśnie takim facetem, którego lajkują i komentują głównie kobiety. Z większością z nich nie zamieniłem słowa od wielu lat, część z nich to moje "byłe", które pogoniłem precz w młodości, inne same kiedyś dały mi kosza ale chciały pozostać w przyjacielskich relacjach. Z żadną z nich nic mnie nie łączy, seksu nie było. Chcę się tylko dowiedzieć jak kobiety postrzegają takiego faceta.

Gość gość
Łatwy

Gość gość autor
babiarzem i roochaczem nie jestem, a jednak mogę być tak postrzegany.

Gość gość
Nie ma żadnego dystansu do kobiet

Gość gość
Próżny,niskie poczucie wartosci i najwazniejsze: nie umie sie skupic na jednej kobiecie w zyciu,nie dorosly do zwiazku!

Gość gość
Milosc to wylacznosc. Co TY oferujesz pod tym wzgledem?

gość autor jestem właśnie takim facetem, którego lajkują i komentują głównie kobiety. Z większością z nich nie zamieniłem słowa od wielu lat, część z nich to moje "byłe", które pogoniłem precz w młodości, inne same kiedyś dały mi kosza ale chciały pozostać w przyjacielskich relacjach. Z żadną z nich nic mnie nie łączy, seksu nie było. Chcę się tylko dowiedzieć jak kobiety postrzegają takiego faceta. x Niepoważny bawidamek,który uważa,że gdy kobieta złoży mu świąteczne życzenia liczy na niezobowiązujący numerek.

Gość mlodziutkaa18
wlasnie to zalezy od faceta, Ty wydajesz sie w porzadu. ja mam takiego kumpla,ktory mi sie podoba i mysle,z tego co on pisze ze ja mu tez..i chyba oboje chcemy cos wiecej..ale wlasnie on ma duzoo kolezanek, foty z nimi ciagle strzela, pisza mu komenatrze ,buziaczki serduszka. jestem o to zazdrosna bo nie wiem czy czasem jakas mu sie nie podoba.o sex sie nie martwie bo on o tych sprawach nie lubi rozmowiac.podejrzewam,ze nie bzyka kazdje jednej..ale nie wiem co jest glebiej miedzy nim a kolezankami jego.

Gość gość
co wy z tym fejsem ? mi też lajkują koleżanki i co z tego. wstawiam co chcę i co mnie to obchodzi kto lajkuje. chyba dobrze, ze ma duzo koleżanek, przecież i tak jest tylko z jedną, przynajmniej ja tak mam.

Gość gość autor
Ja właśnie nie jestem z żadną z nich i nawet nie chciałbym być. Zastanawiam się co mogłaby pomyśleć inna kobieta, która pierwszy raz wchodzi na mój fejsbukowy profil i widzi jaki jestem "popularny". Jeśli potraktuję kafeterię jak wyrocznię, to wychodzi że nie mam szans na zbudowanie czegokolwiek poważnego bo jestem babiarzem, bawidamkiem, niedojrzałym emocjonalnie facecikiem. Nie wstawiam zdjęć z dziewczynami. Nie daję całuśnych, serduszkowych komentarzy i takich nie dostaję bo moje znajome dawno już skończyły gimnazjum i wyrosły z pisma obrazkowego. Kobiety to ok. 70% moich znajomych, tak się złożyło. W szkole średniej i na studiach było nas - facetów - bardzo niewielu.

Gość gość
myslimy że to swietny materiał na k****arza i trzymamy się od takich patałachów z daleka , taki facet nie jest potrzebny kobiecie do szczęścia

Gość gość
no moja znajoma też ma męża który ma dużo koleżanek i dla niej nie jest to jakiś problem tylko dla mnie to dziwne, nie umiałabym chyba czegoś takiego zaakceptować sama jestem singlem i nieraz żonaci mnie podrywali i chyba widzę to z innej strony, ona chyba jest bardzo wierzącą osobą i chyba tez naiwną, czasami mi się wydaje że ten jej mąż ma dosyć jej i tego rodzinnego życia są razem 1 dzień w tygodniu, on wraca późnym wieczorem bo niby ma taką pracę i do tego odpowiedzialną ale nisko płatną, mam wrażenie że jakby wszystko było takie cudowne u nich to on by zrobił wszystko by częściej bywać w domu i spędzać z nimi czas zwłaszcza że ta praca mało płatna jest

Gość gość
a najczęsciej jak on jest ten 1 dzień w domu to ona mu wymysla różne zadania, zrób to, tamto, ja się mu nie dziwie ze ucieka

Gość gość
a najlesze jest to że ona na wszystko jest nastawiona zadaniowo a połową z tych zadań to nie są jakieś pilne wazne sprawy tylko on to wymyśla jak jej słucham to mam wrażenie ze oni razem nie prowadzą domu a jakąś firmę:(