Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co napisać koleżance

Polecane posty

Gość gość

która ciągle mnie olewa? tzn, sama dzwoni prosząc o spotkanie, a później je odwołuje godzinę przed. Mam tego dosyć i chcę to dobrze rozegrać.

Gość gość
może ktoś ma pomysł?

Gość Herty
Olej ją przez jakiś czas i może się odezwie. Powiedz to co czujesz i że nie podoba ci się jej zachowanie

Gość gość
Moja znajoma tez mi tak zrobiła umówiłyśmy się na 19.00 ja pędem z pracy by posprzątać, ugotować obiad, kupiłam ciasto itd. a ta mi o 19.20 pisze że nie przyjdzie bo nie ma nastroju, odpisałam ok ale postanowiłam że jak sie odezwie to po prostu powiem jej ze nie mam czasu i nie wiem kiedy go bede miała. Tylko ja sie ciesze że kontakt sie urwał bo ona była mega toksyczna, ciągle pretensje awantury, żale na co mi to? Ciesze się że dała mi spokój. Jestem pewna że to był jej odwet. Wczesniej nachodziła mnie bez umawiania się co mnie wkurzało i po kilku takich akcjach dzwoni do mnie ze jest w poblizu i zaraz sie spotkamy bo wpadnie do mnie. To ja jej na to ze sie nie spotkamy bo mam inne plany i nie byłysmy umówione. Po tej sytuacji zrobiła mi tą akcję i od pół roku się nie odzywa bo sie obraziła i dobrze. Ja jestem zadwolona ze mam ją z głowy. Co do ciebie mozesz jej tez odwołac spotkania kilka razy moze zrozumie. Jest to dla mnie jawne lekceważenie i tyle. Nie liczy się z Tobą. Z kolei inną koleżanką umawiałyśmy sie na rower co weekend i też mi potrafiała odwoływać lub przekładać na kilka godzin bo coś tam a ja pod to ustawiałam sobie swoje plany i też mnie to wkurzało. Przestałam z nią chodzić na te rowery bo miałam dość odwoływania, przekładania spotkan it. męczyło mnie to, wkurzało i rozwalało moje plany

Gość gość
to zalezy jak bardzo to dobra koleżanka, czy ci zalezy na znajomości i co jest powodem odwoływania spotkan