Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka z lososiem

co to dla Was znaczy super zarobki

Polecane posty

Gość sałatka z lososiem

bo czytam i czytam to forum, i czesto czytam o super zarobkach tutejszych mam - dla każdego to chyba inne kwoty, nie? Jakie sa dla Was?

Gość gość
nas na nasza 3 starczyloby spokojnie tak 4000zł. na jedzenie i oplaty idzie jakies 2500zł. 500zł na jakies ubrania kosmetyki. a te 1000zł na oszcednosciowe. alenie ma szans na takie nzarobki.

Gość gość
no wlasnie,zalezy od sytuacji i poziomu zycia i potrzeb dla mnie to ok 12 tysiecy,obecnie jest jakieś 8

Gość gość
Oczwiscie ze dla kazdego to inne kwoty. Wyzej ktos napisal o 4000. Ja sama zarabiam trovhe wiecej wiec tyle na rodzine to dla mnie za malo. W moim przypadku pow. 20 tys to bardzo dobre zarobki a super to kolo 30. Sa ludzie ktorzy tluka po 40 tys miesiecznie i dla nich to nie sa super zarobki. Im dalej w las tym wiecej drzew.

Gość gość
20 000

Gość gość
10 tys miesięcznie na rodzinę 2+2

Gość gość
to ja od 4 tyd. mysle tak realistycznie.

Gość gość
dla mnie to około 20 tys na rodzinę, na rękę oczywiście, to też zależy czy ma się kredyt, my mamy 2000 zł kredytu hipotecznego miesięcznie i myślę, że tyle byłoby dla nas fajnie

Gość gość
na wszystko wystarczyłoby nam 6 tys. moglibyśmy mieć z dwoje dzieci, kredyt i utrzymać samochód super by było 10 tys.

Gość gość
zupka chińska dwa razy na dzień, zamiast tylko raz.

Gość gość
zalezy gdzie placisz podatki :P, :P, :P

Gość gość
na chwilę obecną dla mnie super zarobki to byłoby 50 000 netto na 3-osobową rodzinę ktoś dobrze napisał: im dalej w las tym więcej drzew :)

gdybym zarabiała z 20tys.. mój boże, to by było życie ;D

Gość gość
my mamy 5,800/3 0soby. Mieszkanie swoje. Brak kredytów. 1300/mies. odkładamy. Uważam, że mamy super zarobki, bo na wszystko nam wystarcza i to co odkładamy kiedyś na start w dorosłe życie dla dziecka też wystarczy.

Gość gość
Realnie dla naszej rodziny jest fajnie, jak mamy 10 000 PLN (3 osoby), a super zarobki w naszym przypadku to by było gdybyśmy podwoili tą kwotę, czyli 20 000 pln (gdy oboje pracują)

Gość gość1000
tak ogólnie "super zarobki" to dla mnie 10000€ i więcej:P a jak na polskie warunki: dobre zarobki jak to tak od ok 5000 zł, od 2500 do 5000 zł przyzwoite, a 1800 - 2500 zł kiepskie, poniżej 1800 zł wegetacja

Gość gość
Ja z mężem mamy łącznie 6, no prawie 7 tys na rękę miesięcznie (mamy 1 dziecko w przedszkolu). moje zarobki to jakieś 40 procent tej sumy. uważam, że jest OK, ale przydałoby się więcej z 2 tysiące. mnamy spore mieszkanie na kredyt.

Gość gość
mamy 4,500 na 3 osoby Ale mogloby byc wiecej..

Gość sałatka z lososiem
Ludzie, nie pytam ile zarabiacie. :))) Czytajcie ze zrozumieniem

Gość gość
o gdybym miała 8tys to byłby rarytas:D ale szczerze i 4,5tys starczyłoby niestety mamy mniej na rodzinę 2+2 plus kredyt nam duuuuzo jeszcze zmniejsza na życie cóż liczymy na lepsze czasy a krytyka zawsze była i będzie grunt to umieć się zorganizować

Gość gość
im wiecej masie kasy to sie wiecej chce. czyli super,wakacje,dom ciuchy. a jakktos zyje na nizszym pozimowie to mniej mu trzeba.

Gość gość
piełdolicie biadolicie o 10-20tys mało kto zarabia powyzej 3-4 tys w pupach się wam przewraca od dobrobytu kredyciki, 1000 zł na kosmetyki kobiety jesteście normalne ! na jedzenie i opłaty 2500 zł chyba w zamku 300m2

Gość gość
a co 2500zł to tak dzuo na 3 osobowa rodzine. gdzie oplaty wynosza ok.1200zł misiecznie. a jedzenie tez coraz drozsze.

Gość gość
Dla mnie super byłoby gdybyśmy zarabiali ok 10 tys miesięcznie. Mamy ok 7 i jest bardzo dobrze - ale chciałabym ok 5 tys miesięcznie odkładać wtedy byłoby super

Gość gość
2.5k na 3 osobową rodzinę nie jest dużo. Mam na myśli zarobki 10k 20k 5-6k przy dwóch pracujących osobach jest to bardzo dużo ! a 4 -5 jest wystarczająco dobrze. większość w Polsce zarabia około 2k a te 10k w górę to bajki dla nielicznych

Gość gość
5 tysięcy złotych odkładać na waciki

Gość gość
Co to za waluta k? Ile to jest tych 20k?

Gość gość
20k to 20 000 zł inteligencja godna tych zarobków

Gość gość
Pytam co to za waluta? Od czego ten skrot? 20 tys rozumiem ale k? Korony czeskie norweskie?