Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka z lososiem

co to dla Was znaczy super zarobki

Polecane posty

Gość gość
20 kola. albo2 kola. czyli

Gość gość
wygodnie żyć ? a co maja powiedzieć osoby które mają po 1500 zł i żyją nie narzekając. Teraz coś pisało że frankowcom banki mają wypłacać odszkodowania - ja bym ich kopnął z pupę bo ja nie mam zamiaru dokładać się do tych cwaniaczków którzy przeliczyli się biorąc kredyty i jeszcze się śmiali z tych co w złotówkach spłacali.

Gość gość
Koła to ma rower lub samochod.....

Gość gość
Pytam co to za waluta? Od czego ten skrot? 20 tys rozumiem ale k? Korony czeskie norweskie? pomyśl logicznie - korony marsjańskie

Gość gość
Ludzie ze wsi mowia kola na tysiace.

Gość gość
dla mnie to jakies 20 000 zl miesiecznie.

Gość gość
k to skrot od przedrostka kilo, czyli tysiac. Mozna sie tego domyslic z konteksu. W ogloszeniach po angielsku czesto pojawia sie przy rocznych zarobkach.

Gość gość
dla mnie to tez byloby okolo 20 000 zl miesiecznie

Gość gość
20 tysięcy zł na rodzinę czy wypłata jednej osoby ?

Gość gość
Wiesz co to sarkazm? Wiem co oznacza przedrostek "k" ale ty chyba niekoniecznie skoro piszesz 20k. Bo wtedy to nie przedrostek. Przedrostek masz w kb, kN, ale w przypadku 20k to nawet nie przedrostek. No cyyba ze napiszesz kpln.

Gość gość
na rodzine 2+2

Gość gość
Jakbyśmy zarabiali po 10 tysięcy to by było idealnie. Nie za dużo, w sam raz żeby spokojnie żyć, jechać na wakacje, coś jeszcze odłożyć. Rodzina 2+1

Gość gość
nie ja pisze, ja tylko tlumacze tym od kol. duzo bardziej razacym bledem jest gdy ktos pisze 3000 tys zl, idz sie tych czepiac purystko jezykowa.

Gość gość
2500zł i więcej

Gość gość
dla mnie super zarobki to wypłata 4 tys ,jestem sama z dzieckiem ,więc sokojnie bez skamlenia o alimenty i buty dla młodego by się obeszło. teraz mam 900 i to akurat starcza na wynajem kawalerki . Alimenty i zasiłek na kiepskie żarcie i żyć nie umierać . Nawet na szampon kasy brak

Gość gość
16.28 czy to jest blad? Zalezy o jakiej kwocie piszemy. 3000 tys. To 3 miliony. A jak kogos tlumaczysz to tlumacz dobrze a nie z bledem.

Gość gość
Ludzie czy was trochę nie pogrzało od wczesnej wiosny 20 000 zł na osobę to zarabia prostytutka. 20 000 zł to 5 000 Euro lub prawie 7000$ nie źle bujacie w obłokach :-) Takich kwot nie zarabiają w zachodniej europie i w USA bujać bujać dalej

Gość gość
Czy ja wiem czy takie bajki? 16 tys na reke bierze moj kierownik. Raczej dama do towarzystwa nie jest. Jego przelozony ma najmarniej 20 do reki.

Gość gość
nie wiem jaka kwota to super zarobki,ale ja zarabiam 4.600 zł ,mąż okolo 12.000 zł,więc jak na 3 osobową rodzinę to nawet dobrze.Nie muszę oszczędzać,odkładac,czekać do przysłowiowego pierwszego na wypłatę.

Gość gość
"Czy ja wiem czy takie bajki? 16 tys na reke bierze moj kierownik. Raczej dama do towarzystwa nie jest. Jego przelozony ma najmarniej 20 do reki." a na was dwoje zapier....... 50 osób by nam się żyło dobrze a inni niech zap......... sami lekarze,posłowie,dyrektorzy

Gość gość
Jak czytam o tym ze w pl nie da aie tyle i tyle zarobic to mi sie smiac chce. A kto wg was kupuje drogie auta, apartamenty po 2 czy 3 miliony?

Gość gość
tak wszyscy zarabiają po 100 000 tys na miesiąc 5 milionów złotych na czysto zarabia znajomy który ma zakład w którym z********a na niego kilkaset osób. A na ch*j komu apartamet za 3mln zł który jest wart 300tys

Gość gość
A po to zeby taki kundelek jak ty mial zagadke. Moze ten znajomy ma zarabiam 2 tysiace zeby tobie zal tylka nie sciskal?

Gość gość
Dla mnie dobre zarobki to pow. 25 tys na 4 osobowa rodzine.

Gość gość
Dla mnie super zarobki zaczynaja sie od 10 tysiecy. Dobre zarobki: 6-7 tysiecy. Na reke.

Gość gość
bujać w obłokach dalej Panowie i Panie

Gość gość
A to sie buaja za 2 tysiaki. Pewnie 8 to dla ciebie niewiarygodne a 15 to abstrakcja ;-) no coz zyj w ptzeswiadczeniu ze wszyscy zarabiaja tak jak ty.

Gość gość
Zabawni z Was są Ci, którzy są przekonani, że wszyscy klepią biedę. A samochody za 100 tys zł i droższe to kto kupuje? A domy o powierzchni powyżej 300m kto buduje/kupuje? A na wczasy po 15 tys za rodzinkę to kto jeździ? Przecież ktoś to kupuje! :) Są ludzie dobrze sytuowani i wbrew pozorom wcale nie jest ich tak mało. Może czas wyjrzec poza swoje bezpośrednie otoczenie.

Gość gość
Az spytalam meza. Teraz mamy 15-17 tys. A zeby bylo nam super (oczwiscie, zanim bysmy sie przyzwyczaili :-)) to 25 chcielibysmy miec. Wtedy bysmy dom wybudowali.

Gość gość
my mamy ok. 15 tysiecy zl na reke na 3 osoby, ale wysokie koszty, bo utrzymujemy 2 mieszkania (czesto jezdzimy), w tym jedno zagranica. dla mnie to sa dobre zarobki, ale bez cudow, super zarobki to 25-30 tysiecy na miesiac na 3 osoby netto. ale to malo realne ;).