Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszek pistacjowy

Czy ktoras z Was jest zainteresowana ta suknia??

Polecane posty

Gość orzeszek pistacjowy

Hej Dziewczyny, jesli ktoras z Was szuka skromnej sukni slubnej, nosi rozmiar 38/40 i nie chce wydawac fortuny na swoj stroj, to spelniacie wszystkie warunki aby stac sie posiadaczka mojej sukni :) Model to Mori Lee 6727 (kolekcja Voyage). Wklejcie nazwe w wyszukiwarke to wyskocza fotki. Jesli komus sie spodobala to piszcie. Aha!!! Suknia jest z salonu a jedyna wprowadzona w niej zmiana to dorobione upiecie do trenu.

Gość gość
Gosciara jaka cena? Za tyle ile kupilas 210€? Skromna to ta suknia nie jest i z*****as ja tym dopieciem bo caly urok w ogonie a dopiecie na bank widac i nie zarzekaj sie,ze nie! Do tego ta suknia ma 2 lata. Nie udalo ci sie sprzedac w zeszlym widze. To nie allegro desperatko!

Gość orzeszek pistacjowy
Suknia kupiona byla w tamtym roku. Dopiecie to malutka petelka z tylu ktora nawet ja mialam trudnosc znalezc jak chcialam podpiac suknie po polnocy :) A co do Twojego stylu wypowiedzi...to bez komentarza idz wylewac frustracje gdzie indziej :)

Gość gość
Frustratka nie jestem jak ty by sprzedawac bo moj facet daje mi na wszystko i zaarabia godnie. Nie mam takiej potrzeby a ceny nie napisalas celowo. Masz nadzieje na licytacje jak na allegro? Wiesz co to zasady wolnego rynku? Widocznie masz mentalnosc z komuny i chcesz narzucic cene sama jak laski zechca ta sukienunie. Daj na lento lub olx jesli zydzisz na ogloszzenie biedulko.

Gość orzeszek pistacjowy
bardzo Ci dziekuje za podbijanie mojega watku ale jako ze nie jestes zainteresowana sukienka- nie wchodze w dyskusje i zegnam. Radze tez sprawdzic jakich lektur jeszcze nie przeczytalas do egzaminu gimnazjalnego i efektywnie wykorzystac weekend majowy :D :D ps. "facet daje mi na wszystko i zaarabia godnie"- to mi zakrawa na sponsoring, no ale nie mnie oceniac Twoje wybory moralne:)