Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto kupić laptop Sony Vaio?

Polecane posty

Gość gość
Kupiłem Vaio w biznesowej serii S 13`` w czerwcu 2013r. w salonie Sony Center w Gdyni. Kupiłem go za 3500zł mimo że tak skonfigurowanego lapka innych firm można było kupić co najmniej 1000zł taniej. Skusiłem się bo miał fajne bajery: poza super wyglądem, to przede wszystkim wbudowany modem 3G-wkładasz kartę sim do laptopa-rewelacja (nie trzeba było dopinać palucha z boku do portu usb), mimo gabarytów ultra booka miał także napęd DVD z nagrywarką i fajnie bo nie wysuwa się szuflada tylko płyty wchodzą tak jak do odtwarzacza płyt w aucie, dobra rozdzielczość, ręczny szybki przełącznik grafiki stamina/speed, aluminiowa nierysująca się obudowa. To były powody zakupu. A teraz po prawie 1,5 roku , mogę powiedzieć tak: przede wszystkim ta wspaniała, cudowna, rewelacyjna, nie mająca sobie rówych i wychwalana pod niebiosa przez tych ped..ów z salonu Sony aluminiowa czy tam magnezowa nie mająca prawa się porysować obudowa jest porysowana i poodpryskiwana dziki ch..j, padł twardy dysk, a może nawet płyta główna-tego jeszcze nie wiem bo muszę go zgłosić do reklamacji, no i modem 3G nie jest już taki super bo teraz usługi internetowe przez operatorów mobilnego internetu są w 4G i mogę sobie wbudowany modem wsadzić w d..pe. To jest moja recenzja komputerów Vaio które kiedyś ponoć były super a teraz została z tego tylko legenda. Aha dodam jeszcze, że Vaio nie jest już marką Sony tylko marka Vaio została wykupiona przez jakąś firmę informatyczną i teraz oni są właścicielami tej marki, hmm, ciekawe dlaczego. Może dlatego żeby od razu na etapie produkcji instalować programy do inwigilizacji.

Gość gość
Mój brat kupił za 4 tys i jest to naprawdę super komputer.

Gość gość
zamiast sony kupiłe toshibe i powiem że działa bez zarzutu juz pół roku ale równie dobrze mogłem kupić sony , generalnie mark nie jest wazna tylko parametry