Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt

Polecane posty

Gość gość

Tak więc dwa tygodnie temu byłam na imprezie. Pierwszy raz tak strasznie się upiłam. Sporo z tej imprezy pamiętam, jednak jakieś tam zaniki także są. Zabawa była zamknięta, tzn. wstęp mieli na niej tylko sami znajomi, ale i tak jakimś cudem pojawili sie jacyś nieznani kolesie. Pamiętam, że mówili, że mnie gdzieś zabiorą, że będzie fajnie... i to wszystko. I tu pojawia sie problem, bo boję się, że zostałam zgwałcona. Niby jeszcze na tej imprezie wytrzeźwiałam, normalnie chodziłam, dobrze sie czułam, jedynie następnego dnia przez dwa dni męczył mnie mocny kac. Koleżanki gwarantowały mi, że na pewno nic mi sie nie stało, że mnie pilnowały jednak obawa pozostaje zawsze. Czy mogę jakoś sprawdzić to czy zostałam zgwałcona nie idąc do ginekologa? dodam, że nigdy jeszcze z nikim nie współżyłam.

chyba by Cię bolało jak jasny piorun, skoro jesteś dziewicą a oni mieliby w Ciebie ot tak wparować, no nie?:O

bylas pilnowana, nic Cie nie bolalo, nie bylo sladow krwi - watpie zeby cos sie stalo. nie mozliwosci tego sprawdzenia

Gość gość
g**** na dziewicy? słaby pomysł co to za przyjemność?

Gość gość
to po co chlasz aż urwywa ci się film? jak się nie myśli mózgiem, to potem się boi o d..ę

Gość gość
Tacy jesteście mądrzy, a każdemu może się zdarzyć chociaż raz upić. Jestem ciekawa co, by się stało gdybyście to Wy znaleźli sie na miejscu tej dziewczyny. Pomyślcie zanim coś napiszecie. Bez pozdrowień.

yyy ja się rzadko kiedy "znajduję", raczej rozsądnie wybieram kiedy się upiję, a kiedy pójdę z kimś "i będzie fajnie";)

Gość gość
zastanawiam się kto wymyśla takie głupie tematy o 'dziewicy która nie wie czy była zgwałcona' -zidiociałe modery czy znudzone 13-latki.

Gość gość
skoro jestes dziewica to lekarz sprawdzi

Gość gość
jesteście naprawdę żałośni. a Ty nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze, wydaje mi się, że to nie możliwe, że zostałaś zgwałcona, bo po pierwsze: na pewno byś to czuła!