Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pirat flapjack

czy kobietą jest... ;)

Polecane posty

Gość pirat flapjack

Proszę o odpowiedzenie na te pytania najlepiej kobiety: 1 twoja płeć (K/M), ile masz lat? 2 Gdybyś miała się urodzić na nowo, zmieniła byś płeć? 3 Której płci żyje się łatwiej,a może tak samo? 4 W jakom stopniu żyje się tej drugiej płci łatwiej. odpowiedz może być w skali 1-10? 5 Co oczkujesz od drugiej płeć? 6 Czy twoja płeć jest dyskryminowana podaj parę przykładów? 7 Napisz co uważasz

Gość Bacillus von Glick
1 twoja płeć (K/M), ile masz lat? M, ups... Klawiatura mi się przycięła :classic_cool: 2 Gdybyś miała się urodzić na nowo, zmieniła byś płeć? No jasne, oddałbym wszystko za tę możliwość bezustannego zabawiania się swoimi piersiami 3 Której płci żyje się łatwiej,a może tak samo? Odnoszę wrażenie, ze kobiety mają większe szanse na przypadkowy seks niż ja, więc to chyba oczywiste. :-o 4 W jakom stopniu żyje się tej drugiej płci łatwiej. odpowiedz może być w skali 1-10? Sześć, uwzględniając orgazm wielokrotny 5 Co oczkujesz od drugiej płeć? To chyba dość oczywiste :classic_cool: 6 Czy twoja płeć jest dyskryminowana podaj parę przykładów? Kobieta nie dostaje po pysku, kiedy spyta faceta, czy się z nią prześpi. Uważam, ze facet też nie powinien. :-o 7 Napisz co uważasz Niezbadane życie jest bezwartościowe Wydaje się, że zbadane także nie zyskuje zbyt wiele na wartości :-o

Gość gość
1- K 2. NIE 3. tak samo, wiele zależy od charakteru i siły woli człowieka 4. nie różnicuje na płeć, ale widzę dyskryminację w wynagradzaniu K i M na równorzędnych stanowiskach 5. Pytanie nie sprecyzowane jak dla mnie, w życiu zawodowym, czy osobistym? W zawodowym liczę tylko na siebie, nie oczekuję niczego od nikogo, bez różnicy ze względu na płeć, w osobistym tego co kobieta od mężczyzny. 6. patrz punkt 4, dyskryminacja w obsadzie lukreatywnych stanowisk kierowniczych, dlaczego spółkami Skarbu Państwa( giganty) zarządzają mężczyźni nie kobiety. Nie piszę tu o branży prywatnej. 7. Życie jest skarbem, nie jest bezwartościowe.

Prosił bym o jak największą liczbę wpisów, może moja ankieta jest źle napisana i by należało dodać kilka punktów. Gdy słyszę opinię wielu poznanych kobiet narzekają jak mają źle w życiu z powodu płci pragnę poznać zdanie jak największej liczby kobiet. Zdanie mężczyzn może zaintrygować wpisujące kobiety wiec też nie odradzam wpisu mężczyzn.