Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyję z lekarzem :)

Polecane posty

Gość gość

i nie jestem po gimnazjum :)[cześć]

Gość gość
:classic_cool: zaraz szambo sie poleje

Gość gość
No i co z tego a ja z politykiem :)

Gość gość
to jeszcze lepiej :D

Gość gość
ja to napisałam może się przejęzyczyłam chodzi o to że ludzię się dobierają poziomami wykształcenia, ambicji np. lekarka + koleś co pracuję w ochronie = nie dogadają się koleś co jest architektem + dziewczyna patologiczna z zachowania co zakończyła edukację na gimnazjum = nie dogadaja sie a co starym systemem leciałaś 8 klasowym ? :)

Gość gość
Tez mam jednego na oku :)

Gość gość
a kim jestes z wyksztalcenia? no bo lekarze moga mkec wiekszosc kobiet to korzystaja. nie masz sie czym chwalic. kazdy prawie facet kogos szuka zeby miec darmowy seks, isc z kims do teatru, pokazac sie w rodzinie

Gość gość
i żeby się z nia gdzieś pokazać to jeszcze musi być kobietą na poziomie

Gość gość
wystarczy ze potrafi milczec no i ma wyzsze wyksztalcenie

Gość gość
A jaki lekarz?

Gość gość
Daj namiary... znanylekarz.pl poczytamy czy taki fajny

Gość gość
lekarz jak piszecie wyższe wykształcenie i lepiej żeby umiała też nie raz sensownie coś powiedzieć wymagania ochroniarza - wykształcenie się nie liczy, obycie z ludzmi też

Gość gość
plis idz spać.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość ja to napisałam może się przejęzyczyłam chodzi o to że ludzię się dobierają poziomami wykształcenia, ambicji np. lekarka + koleś co pracuję w ochronie = nie dogadają się koleś co jest architektem + dziewczyna patologiczna z zachowania co zakończyła edukację na gimnazjum = nie dogadaja sie a co starym systemem leciałaś 8 klasowym ? PRZESTAŃ PISAć głupoty i brednie :D:D :D haa niedowiarku/a :D ciebie juz nikt nie czyta z nudów i (odruch wymiotny ) :D ile razy można pisac bzdury z własnej chorej wyobrazni ? SREDNIOWIECZNY IDIOTA któy nie wychodzi poza ramy :classic_cool: studia psychologiczne to nie ochona :D a w czym przeszkadza profesja lekarza który jest inny od takich jak ty :) nieudaczników :P i zwyczajnie sei zakochuje ?co w tym złego? zaufanie? szacunek? to co byc powinno jest , tak, i co komu do tego ?

Gość gość
dlaczego wy macie lekarzy za takich półbogów, cięzkie studia ale bez przesady,oni nie są nie wiadomo kim

może dlatego, że sami lekarze są bufonami (już na studiach to się zaczyna) i sami mają się za półbogów?

Gość gość
Ja sie w jednym zakochałam, cudowny człowiek, niestety nie wie ze do Niego cos czuje...

Gość gość
polało sie szambo , mierzą własną miarką :D to są ci którzy uważają sie za kogoś , a ambicji za grosz nie maja oprócz mamony i czarnych interesów .Tacy z nich filozofowie od siedmiu boleści Na lekarzach psy by wieszali :) nieładnie !

Gość gość
znajdż mi lekarza co się zakochał w kobiecie totalnie bez ambicji mój ojciec jest lekarzem i widzę jakie żony mają jego koledzy np. farmaceutki, prawniczki, panie architekt, pielegniarki itd nie znam lekarza co się ożenił z panią co czyści ryby w przetwórni i nie ma jakiś większych celów do osoby wyżej : TAKIE STUDIA - LUDZIE SIE JUŻ NA NICH CZUJĄ PÓŁBOGAMI, URATUJESZ KOMUŚ ŻYCIE TO ZROZUMIESZ

Gość gość
Zgdzam sie, sami są ambitni i na pewno nie bedą miec babki która wyklada słoiki na tasme

Gość gość
skoro ktos pisze o kims że osoba o ciut niższej randze nie moze żyć w związku z dr :) to niewątpliwie świadczy o jego małostkowości względem siebie, oraz względem osob z którymi mija sie w życiu codziennym.Przykre.Tylko tacy są zdolni pisac o różnicach ,o pokrojach jednych, względem drugich , o czym normalnie zdrowo myślący szanujący sie człowiek nawet nie pomysli, gratuluje osiołkowi powyżej ! Brawo

Gość gość
02.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość znajdż mi lekarza co się zakochał w kobiecie totalnie bez ambicji mój ojciec jest lekarzem i widzę jakie żony mają jego koledzy np. farmaceutki, prawniczki, panie architekt, pielegniarki itd nie znam lekarza co się ożenił z panią co czyści ryby w przetwórni i nie ma jakiś większych celów do osoby wyżej : TAKIE STUDIA - LUDZIE SIE JUŻ NA NICH CZUJĄ PÓŁBOGAMI, URATUJESZ KOMUŚ ŻYCIE TO ZROZUMIESZ 02.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość twój ojciec dawno kwaitki od spodu wacha i dalej jest oddzwiernym w stajni :)

Gość gość
Lepiej mi napiszcie jak poderwac lekarza?????

Gość gość
zapraszam ciebie do naszych skromych progów :classic_cool: może zaczniesz myśleć :P po ludzku ,tak zwyczajnie

Gość gość
forum ludzi zakompleksionych widzę - już nie będe tu wchodzić ale szczerze patrząc na mojego ojca znalazłam sobię typa z polibudy bo nie chce żeby tak pracował w stresie ciągłym , nocami itd

02.05.14 tylko, że związki lekarzy to potwierdzają. słyszałam o jednym, który ma żonę pielęgniarkę, ale on ma ponad 50 lat, szedł na medycynę z zainteresowania, z ideałami. dziś już mało takich lekarzy, większość idzie z innych powodów- jakich? to widać po całym ich życiu, uczuciowym też poza tym często nie ma o czym gadać z mniej wykształconą osobą, nie mówię o wszystkich, ale jednak rzadko się zdarza, by ktoś po zawodówce interesował się nauką czy sztuką wyższą itp

Gość gość
zazdrość zżera niektórych lewaków. Zazdroszczą panienkom że potrafiły przyciągnąć do siebie kogoś takiego ,jak np. lekarza, pomimo krzywd nalezy im wybaczać :)

Gość gość
nie o ciut niższej randzę kobieta tylko dużo niższej POD WZGLĘDEM WYKSZTAŁCENIA AMBICJI

Gość gość
:) tak ty jesteś dupkiem bez wykształcenia :) to ci powiem , kocham psychologię [cześć[ i mojego lekarza teraz mścij sie na mnie cześć

to jest FAKT, że lekarze wybierają wykształcone kobiety. także nie macie z czym polemizować