Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zyję z lekarzem :)

Polecane posty

Gość gość
starszy z szacunkiem ,,pełna kulturą i ogromnym sercem przepełnionym ' dobrocią , nic dodac nic ująć ehh :)) Moje wykształcenie o jedno niżej rangą :P próbuje sie piąć dobranoc

Gość gość
Cieżko spotkać tak wielkiego "człowieka dla człowieka '' mało realne. Nie zapomnę tego cudownego dnia :) dla którego "jestem ''

Gość gość
Poradzcie mi jak zdobyc lekarza, zakochalam sie w Nim jakis czas temu, nie jestem Jego pacjentką...

Gość gość
dziewczyno psycholog a lekarz to nie jest jakaś przepaść ! bez przesady już do osób wystarczająco ambitnych się zaliczasz i wykształconych spokojnie

Gość gość
lekarz pacjentki nie ma prawa ruszać '' :P może głupie lecz prawdziwe! u nas historia niczym z w bajki :P :)) jest pieknie nie wydam!

Gość gość
Pisz,pisz ladnie piszesz,a ja pójde zapalę sobie fajeczkę i zaraz wracam.

Gość gość
a ta od historii jak z bajki napisz jakie masz sama wykształcenie -bo znając życie wyższe pewnie też

Gość gość
:) psychologia w toku :P : pózno ,ale walczę :P , nie jak wy bez mgr :( :) ale cóż

Gość gość
no to jak psychologia w toku to nie wiem o co ty się oburzasz jakoś historii przeciw temu że lekarzę wolą kobiety na podobnym poziomie nikt nie napisał

mój kumpel studiujący medycynę wyśmiewa psychologów, ale on akurat jest wyjątkowo wymagający nawet jak na lekarza

Gość gość
echh ty sie lecz z tym wyższym :) wiesz co na Twoim miejscu próbowałabym cokolwiek , a nie szarżować z mamoną :) nikim nie jesteś :) sorry taka prawda, pewnie zwyczajnym zakonnikiem ,albo kapucynem z plebanii :) może ksiegowym ,ale to już za wysokie progi...?Moge sobie pozwiolić na małe co nie co..bo juz sie nie obawiam niczego :D dobrej

Gość gość
nie możesz sobie pozwolić na małe co nie co bo będziesz gruba !

Gość gość
ahaha teraz siadasz na psychologów :D haha dziekuje , bo dowiedziałeś sie pokątnie że jednak ..stać mnie taka nieudacznice na taki kierunek ?:P hym super , kłaniam sie nisko :classic_cool:

Gość gość
szczerze do dziewczyny z psychologii :strasznie zakompleksiona jesteś współczuję

w tym temacie pisze wiele osób, a nie jedna. nie wiem, do kogo kierujesz swoje wypowiedzi/ ale na psychologię stać każdego.to łatwy kierunek wnioski jakie płyną z tego tematu: lekarz nie zwiąże się z panną po zawodówce, studia nie muszą być jakieś superambitne

Gość gość
przed psychologią było fajnie, teraz tez jest tak samo i nic sie nie zmieniło :) głupio ? Człowiek człowieka niby nie ocenia po tym kim jest , prawda? czy nie? lecz po zupełnie czyms innym ..,tak? U was pewnie jest inaczej , bierzecie sobie partnera na równi,a pożniej sie okazuje klapa ,najlepsze związki sa takie w których oboje mają zupełnie inną branzę :P dobrej

Gość gość
po zawódówc etakze sie wiążę , po studiach takzę kocha , tak samo jak i przed :D nic sie nie zmienia :D kiedy pozbedziesz sie kompleksów , chłopie :) bo to co wypisujesz jest odrażające :) To nie ja jestem zakompleksiona :) nie mam powodów do kompleksów, kocham siebie życie i ludzi wokół ,życie jest piekne

nie wiemy, czy jesteś zakompleksiona, bo nie wiemy, którym gościem jesteś. wymyśl sobie nick i jak odpowiadasz innemu gościowi, to zacytuj

Gość gość
wiesz jest róznica byle jak skończyć studia z psychologii w byle jakiej szkole a w lepszej i skończyć je na pewnym poziomie, i sie rozwijać zawodowo - z psychologi powoli się taki chłam komercyjny robi MI CHODZIŁO O DZIEWCZYNY ROZWIJAJĄCO SIE , AMBITNĄ, INTELIGENTNĄ I idę spać

Gość gość
widzę że mam do czynienia z analfabetą :) ty i to twoje prestiżowe wykształcenie mówi za siebie ::D :D tak , racja :D HArvard :classic_cool: amen

Gość gość
''lekarz nie zwiąże się z panną po zawodówce, studia nie muszą być jakieś superambitne''- i to jest prawda a potwierdził mi to w prost po szczerym zapytaniu w prost lekarz laryngolog 🖐️

Gość gość
wiesz , psychiatra musiałby Ci pomóc :) i pan Miodek :D zakochanie nie ma nic do powyższego :)zawódówka komus tu wypala umysł :D (kurczowa przypadłość):P człowiek do wszystkiego musi dojrzeć nawet i do ambicji :) Współczuje panu w kiecce ,który za wszelką ceną próbuje swoich sił w kwestionowaniu przeczących samemu sobie faktów :D Nie wszystkich stac na inteligentnych , niektórzy wolą rozrywkę i skapciałe damy w neglizu które całe życie myją garnuszki po sprośnym leniwym panu bez mgr , to sie nazywa urozmaicenie w życiu :P U nas każdy ma ma swoje zajęcie hobby :) w któym jest nam dobrze . Piekna asystentka prof nie musi sie ujawniać że nią jest ::D absolutnie :P

Gość gość
ważne że sa wspólne zainteresowania :)) wspołny język, bo jak wiadomo z dziwolągiemczy ponurakiem szczególnie ciężkiego kalibru katolikiem :P trudno nawiazac kontakt :P chyba ze znajdzie sobie 10 lat starszą , wówczas zrozumieją sie , a tutaj proszę młodsza ze starszym ..mity obalone ,prawda poparta argumentem :) ::P uu w powyższej wypowiedzi uważał że tylko najlepsze studia''' :d a teraz odwraca kota ogonem ,''że nie musza być superambitne ''' :D pożal sie Boże nad głupcem :hha twoje studia to żenada ,widac po twoich wypowiedziach cała logikę :D :P seminarium bez mgr i pani z koła gospodyn wiejskich :D w sumie jest ok.Szkoda ze brak ci ambicji :( i szacunku pisząc zalewajac głupimi komentarzami forum Zegnam

Gość gość
zazdroszcza im lekarzy i nie sie co denerwowaćZazdrosny facet jest okropny potrafi dokuczyć przy kazdej niekorzystnej dla niego okazji. Nie odpisujcie prowokatorowi ,to biedny nieszczęsliwy i pozbawiony wszelkich uczuć człowieczek , nie warto.Takich nalezy omijać

Gość gość
chcę być wydymana tylko przez jednego pana dr co w nazwisku ma dym...

Gość gość
gdie studiujesz ?

Gość gość
złoże ci życzenia na urodzinki, nie wiem czy chcesz czy nie? masz żone lub jakąś inną kobiete? Chce skrucić dystans w realu a nawet go zlikwidować alepomóz mi w tym.