Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popiep....forum gdzie 1baba straszy 2 migrenowiczki

Polecane posty

Gość gość

Napisalam tu dosc dawno temu o moim problemie-mialam straszne migreny w ciazy i nie wiedzac ze brania pewnych lekow w 1trymesyrze moze byc grozne ,wzielam w sumie ok.5.szkodliwosc tych lekow nie byla na kobietach w ciazy nigdy przebadana,ale ta grupa lekarstw generalnie MOZE ALE NIE MUSI powodowac rozne problemy. Napisalam tu proszac o wpisy osob ktore te leki w ciazy braly.I co?Odezwaly sie migrenowe dziewczyny-zawsze myslalam ze z racji choroby bardziej empatyczne od innych,ktore bezwzglednie napisaly jedna po drugiej i kolejne ze nie donosze ciazy,ze urodze chore dziecko.Bezwzglednie,okrutnie. Coreczka od dawna jest na swiecie-ZDROWA I CUDOWNA:)Nawet moj ginekolog czy pani neurolog nie zasugerowali chociazby ze dz.bedzie chore,ze poronie a wrecz przeciwnie. Tylko tu przeczytalam co najgorsze jakby autorzy wpisu chcieli poprawic swoje zle samopoczucie dolowaniem innych. Tak wiec proponuje innym normalnym kobietom-macie powazny problem nie piszcie tu o tym,nie warto a jak juz to na innym forum,gdzie nie ma takiego chamstwa.

Gość gość
I co b isttne odezwaly sie te co leku nigdy nie braly:)zeby mnie dobic pisaly o swoim postepowaniu-ze z bolu sraly ale lekarstw nie wxiely.rozumiem to jednak dobijania lezacego nie zrozumiem i nie popre nigdy.

Ciesze sie ze wszystko dobrze sie sknczylo.Ale pamietaj. Na kafe znajdziesz przewazne zlosliwosc i zlozyczenie. Zapisz sie lepiej na jakies forum dla mam.np BB. :)

Gość gość
bo to forum to nie "lekarz pierwszego kontaktu"

Gość gość
Zgadzam się z Tobą Autorko w 100%!!! Ja czasami wypowiadam tutaj swoje zdanie i bardzo często komentarze są po prostu głupie. Większość forumowiczek to zapewne zakompleksione kury domowe, niezadowolone ze swego życia i "dowartościowują" się "dogadując" innym. Też zauważyłam, że dziewczyny są bardzo złośliwe, czyli po prostu mają nieudane życie i najzwyklej w świecie nie mogą pogodzić się ze swoim losem, dlatego dają ujście swoim emocjom - źle wypowiadając się o innych.

Gość gość
Wiem, że jest tu także wiele życzliwych osób na co wskazują także wpisy w tym temacie. Dzięki kochanka Franka. Na pewno się zapiszę:)