Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsze i najgorsze chusteczki nawilżające

Polecane posty

Gość gość

Jakie kupowalyscie/kupujecie dla niemowląt? Ja ostatnio trafilam w biedronce na fitti 3za 10 zl- ale najdziwniejsze ze nie naja peg-40, parabenow i alkoholu w składzie (!!!!!)czego Np. Nie mozna powiedzieć o zielonych pampers, dadzie. Kiedyś tez byla w biedronce seria dady bez szkodliwych substancji ale juz nie ma od dawna (chyba specjalnie pod akcje tematyczna). Kiedyś kupilam w Tesco opakowanie gaga ale to porazka byla suche jak pieprz.

Gość gość
ja kupuję albo zielone pampersa albo różowe z rossman w wielopakach ale te drugie troszkę są za suche z początku, dopiero pod koniec paczki jest więcej wody.

U mnie często królują rossmanowskie chusteczki z serii baby dream żąda synka uczulily tak jak i pampersy dady. Z chusteczkami u mnie tak jak znajdę jakiś wielopak w promocji kupuje w zapasie to jeść nie wola a jezeli gdzies mi przybraknie to dokupuje jakiekolwiek.

Gość gość
Bo żeby były wszystkie dobrze wilgotne to najlepiej trzymać do góry nogami.:)A w czasie użytkowania przekładać sobie raz tak raz tak.

Gość gość
Zawsze kupuje w biedronce. Uwazam, ze sa najlepsze. Uzywam nie na dzieciach (nie posiadam), ale na sobie - po wc poza domem, do rak przed posilkiem w restauracji, w pociagu, do twarzy (posilkowo) i na wiele innych sposobow.

Gość gość
z biedronki fioletowe z lawendą +10

Gość kroppencjaa
Dla mnie najlepsze (pomijają kwestię co w sobie zawierają) są zielone/białe (sensitive) Pampers bo są mega nawilżone, mięciutkie i świetnie spełniają swoją funkcję, czyli czyszczą pupcię. W sumie to poza Pampersami nie próbowałam wielu innych, używam też różowych i niebieskich z Babydream bo dostaję je za darmo hurtowo, ale są o wiele bardziej suche i średnio pachną, no ale nie są najgorsze. Dla mnie najgorsze są chusteczki DADY z Biedronki, raz zdarzyło mi się kupić i dla mnie beznadziejnie czyści się nimi pupę, są jakieś takie.. .twarde? Sama nie wiem jak to określić. Ale nie rozumiem ludzi, którzy uważają, że są świetne/najlepsze- bo po prostu nie mogą takie być. No, chyba że ja wtedy trafiłam na jakieś feralne opakowanie, tak czy siak więcej ich nie kupiłam i raczej nie kupię.

Gość gość
kupuję, co w promocji. ostatnio mam dużo Cleanic. baby dream owszem, są suche, ale wystarczy dolać przegotowaniej wody (lepiej woda niż chemia), by namokły. a pupę to najlepiej myć pod kranem a nie wycierać chusteczkami. chusteczki tylko żeby zetrzeć brud zanim włoży się pupę do wody. smrodku z osmolonej pupy ani bakterii już nie usuną.

Gość gość
Nie kupuje pampersa bo drazni mnie ich zapach

Gość gość
Najlepsze : huggies pure, hipp, dada ultra sensitive cotton. najgorsze : cleanic, pampers sensitive, fitti.

Gość gość
najlepsze - humana najgorsze - huggies (bardzo mokre, do tego rwące się przy wyjmowaniu)

Gość gość
aha, nie lubię mokrych za bardzo chusteczek, bo używam je tylko do ściągnięcia kupy, potem pupa ląduje pod kranem z wodą.... zawsze jest mycie wodą i mydłem a nie chsuteczkami. Używam je też awaryjnie poza domem, gdy nie zawsze woda jest dostępna....

Gość gość
7:58 ja mam takie samo zdanie na temat dady.Twarde ,tępe i słabo nawilżone.

Gość gość
dady różowe są fajne. niebieskie raz kupiłam i tragedia tylek po nich był taki jakbym olejem wysmarowala. kiedyś używalam takie z carrefoura w niebiesko różowej paczce. nie pamiętam nazwy ale też fajne. rossmanowskie były bardzo suche, nie wiem jak teraz, być może razem z opakowaniem zmieniła sie ich jakość. z pampersa też testowałam i nie podpasowaly mi.