Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Bylam z chlopakiem przez ponad 3 lata. Iii bylo wszystko idealnie, niektorzy zazdroscili nam naszej milosci, razem widzielismy tylko siebie. Jednak po 2 latach to sie odmienilo. on juuz tak sie nie staral, wolal kolegow, czasem mial mnie w d*pie, myslalam ze to normalne bo przeciez tyle czasu tylko ze mna to moze teraz chce troche z kolegami, lecz to sie nie zmienialo i bylo jeszcze gorzej. Stawalismy sie dla siebie obcy. Nastepnie Popelnilam najgorszy blad w swoim dalam sie zbajerowac innemu i dopiero wtedy moj chlopak zrozumial co traci.. zaczal sie bardzo starac, codzinnie pare razy dzwonil i pisal. W koncu wrocilismy do siebie, a w raz z nami stare zycie : ). Bylam taka szczesliwa... do wczoraj. Moj chlopak stwierdzil ze sie od siebie oddalilismy ze wzgledu na to ze jestem w internacie. Zaczely sie krecic przy nim inne dziewczyny.. kompletnie nie wiem co mam robic. Jest mi tak ciezko.. wszystko mi go przypomina, jest moja pierwsza, najwieksza miloscia.. wiem ze nigdy nikogo tak nie pokocham. Rano mi mowil ze to da sie odbudowac, jednak wieczorem stwierdzil ze to koniec. Co o tym myslicie? Co mam robic? Sa jakies szanse. Chce o niego walczyc tak jak on kiedys o mnie.

Gość gość
nigdy nie mów nigdy , i tylko wydaje ci sie , ze lepiej byc nie bedzie

Gość gość
j...ać związki

Gość gość
Co Twoim zdaniem powinnam robic? Jakas rada?