Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fantazje mojej uległej

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu mam uległą. Czasem pisze mi swoje fantazje, które ją kręcą i chciałaby przeżyć. Oto jedna z nich... Idę ulicą śpieszę się strasznie chce mi się siku .Wiem że inie zdążę jeśli nie przejdę ciemnym zaułkiem zamiast jak zawsze iść na około ulicą .Trudno muszę i już .Wchodzę pewnym krokiem w ciemną uliczkę obok chodnika stoją samochody ciemno w nich ..puste i na ulicy też pusto idę pewnie i szybko .nawet nie zauważam że drzwi jednego z samochodów są lekko uchylone .Kiedy czuję na karku mocny uścisk jest już za po fakcie .Strach mnie sparaliżował .Jeden sprawny ****** zginam się wpół lądując w samochodzie twarzą w dół z rękoma do tyłu po sekundzie mam już założone kajdanki i zawiązane oczy .Zamieram z przerażenia ..co to k***a jest ? Siadasz pewnie na swoje miejsce i mówisz ,Bądż grzeczna i nie krzycz a nie skrzywdzę cię ! Twój głos jest niski męski i boje się go .A co k***a właśnie robisz ..ale jestem cicho .Muzyka ...głośna i inna niż znam ...ale miła .Dojechałeś ,wyciągasz mnie z samochodu ..powietrze jest czyste i jest cicho ..To zad***e nikt mnie tu nie znajdzie .Prowadzisz mnie do jakiegoś domu .Rozbiorę cię a ty będziesz grzeczna ,zrozumiałaś ? kiwam głową ...jak mnie w*****a że nic nie widzę ..ta cholerna opaska na oczach .zdejmujesz kajdanki ..mam ochotę zwiać ale twoje ręce mocno mnie trzymają .rozbierasz mnie a ja umieram ze wstydu stoję naga.Założę z powrotem kajdanki tak będzie nam wygodniej .Chyba tobie ..co on chce zrobić tłucze mi się w głowie . sadzasz mnie nagą na krzesło jest zimne wielkie wysokie i szerokie . moje ręce wędrują do tyłu za oparcie .Moje nogi rozsuwasz na boki bardzo szeroko i przywiązujesz do krzesła .Patrzysz czuję to przez skórę ..podoba ci się moja wygolona cipka ,oddychasz szybciej .Czuję na mojej twarzy dotyk ..co to pejcz ,szpicruta ..k***a boję się ciebie .wodzisz jej końcem po moich ustach czuję zapach skóry wkładasz mi końcówkę do ust i mówisz liż ...liż bo cię ukażę .liżę ssę .. Zmierzasz coraz niżej w stronę moich piersi wodzisz mokrą końcówką po sutkach ...o nie k***a moje ciało zaczyna się temu poddawać ...nie nie i jeszcze raz nie .ale już nad tym nie panuję ...moje sutki twardnieją ..klękasz ..patrzysz dotykasz i mówisz oj ...panienka dziś taka sucha ..purpurowieję .Plujesz na moją cipkę ..rozsmarowujesz ...a ja drżę i nagle tak nieoczekiwanie ..zaczynasz uderzać w moja łechtaczkę szpicrutą .Nieruchomieję boli ale i podnieca ..co ty k***a ze mną wyrabiasz .Wstajesz stajesz mi za plecami gryziesz w kark łapiesz mocno za włosy ..A teraz poprosisz żeby twój pan cię w******* jasne ! O nie tego za wiele jetem harda nie ma mowy .Proś bo cię ukażę .nie , to już wolę być ukarana ojciec też mnie bił na goły tyłek w dzieciństwie ..bił tak długo aż moja cipka była wystarczająco mokra sam to sprawdzał ..cholerne wspomnienie ...trudno ja prosić nie będę . Jak chcesz moja panno ,podnosisz mnie i odwracasz tak że moje piersi leżą na krześle a ja klękam na podłodze .nogi mam szeroko rozsunięte ...i nagle uderzenie w tyłek zamieram zaciskam wargi by nie krzyknąć ..licz licz k***o swoj***aty za nieposłuszeństwo .pięć ..tyle wystarcz tyłek mnie piecze ale moja cipka wilgotnieje jak dawniej ..trzeba rozciągnąć twój tyłeczek ...nie k***a nie znoszę analu ale nie drgnę nawet .Zaczynasz wpychać we mnie swoje palce a moje ciało pręży się i podoba mi się .kiedy jestem wilgotna na tle byś mógł go włożyć robisz to nieoczekiwanie nagle mocno jęczę choć wcale nie chcę ,palcami pieścisz moją łechtaczkę odpływam ..i nagle uświadamiam sobie że nie dam rady zaraz się posikam ..Proszę przestań puść mnie muszę do łazienki ...o nie maleńka zrób to tu i teraz ...Zwariował ? Ale nie powstrzymam się nie kiedy wbijasz się we mnie tak nachalnie ...zrób to mała chcę tego jasne ! Czuję że eksplozja podniecenia jest nie do powstrzymania ...płynie fala gorąca po moich udach aż na podłogę .Tak mała właśnie tego chciałem a teraz ja to zrobię .Wkładasz go głęboko w moją cipkę i zalewa mnie fala nieoczekiwanego gorąca jest ogromna ..ale gigantyczny orgazm sprawia że chcę cię więcej i więcej .Zdejmujesz mi kajdanki ale oczu nie pozwalasz odsłonić .Ubierasz mnie ..Odwiozę cię i wysadzę tam skąd cie zabrałem ..pięć minut po tym jak wysiądziesz zdejmiesz opaskę z oczu czy to jasne ? Tak .Stoję na chodniku k***a co to było ?Wiem jedno nigdy tego nie zapomnę .

Gość gość
Sama czasem mam takie pragnienia.

Gość gość
a jakie jeszcze masz ???

Gość gość
O seksie z kilkoma panami.

Gość gość
i jak to sobie wyobrażasz???

Gość gość
Byc jak te z p****li ,bez zasad i kompletnie sie zapomniec.

Gość gość
i kręci Cię to, żeby być tak zeszmaconą?

Gość gość
To fantazja. A co myslisz o tej?

Gość gość
i kręci Cię to, żeby być tak zeszmaconą?

Gość gość
Ja z kolega kiedys bzykalismy kolezanke...takiej adrenaliny i podniecenia nigdy jeszcze nie mialem. Miedzy nami byla rywalizacja ktory lepiej ja bzyka a ona ciagle miala rozkosz. Wszyscy bylismy mega zadowolenia.

Gość gość
o seksie z kilkoma facetami?

Gość gość
Zeszmacenie w fantazjowaniu tak .

Gość gość
gorzej w realu .... A jakbyś miała okazję poddać się chwili, to co wtedy, brakuje Ci odwagi??

Gość gość
Nie bralam tego nigdy realnie to fantazjowanie.

Gość gość
no właśnie, mało kto ma chyba odwagę wcielić nasze fantazje w życie.

Gość gość
Nasze? Znaczy czyje kobiet?

Gość gość
nasze ogólnie. Ja jestem facetem.

Gość gość
To jaka jest twoja meska fantazja ? Co bys chcial?

Gość gość
wiele...., ale nie chcę tego tutaj opisywać. jak chcesz, to napisz biurokb07@gmail.com

Gość gość
ja też tak chcę :/ mokra jestem kompletnie...

Gość gość
Nie pisze poza forum .

Gość gość
ok.

Gość gość
Ciekawe czy to prawda z ta ulegla..

Gość gość
prawda

Gość gość
Jak to jest.?

Gość heterouległa
tez mam takie fantazje...... hmmmmmm...