Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muffinek94

Czy mój ojczym jest chory? Ewidentne coś jest nie tak!

Polecane posty

Gość gość
Czyli jeszcze nikt nigdy w Tobie nie moczył? :D

Gość gość
To bardzo nie dobrze, a jakieś kluby, koła zainteresowań, hobby, pasje?

Gość gość
Czym on się zajmuje? Kim jest z zawodu? Chyba dobrze wam się wiedzie skoro stać go na luksusowe perfumy i kosmetyki na prezent i wakacje na kanarach.

Gość gość
11:54 - puknij się w chory dekiel

Gość Muffinek94
Nie wiem czy powinnam tutaj pisać o prywatniejszych szczegółach ale ojczym jest prawnikiem i nie będę ukrywać, że dobrze zarabia ale co z tego. Mam swoje hobby i zainteresowania, które rozwijam jasne ale są to raczej indywidualne zajęcia.

Gość gość
Moze po prostu zauwazyl jakim byl hooojem w stosunku do Ciebie I chce Ci to jakos wynagrodzic ?

Gość gość
To, że prawnik, o niczym nie świadczy. Co z niego za ojciec/ojczym, skoro potrafił Cię poniżać i wyzywać, czyli znęcać się psychicznie. A teraz to coś kombinuje i tez nie obstawiam choroby.

Gość gość
A próbuje jakichś dwuznacznych tekstów, głupich żarcików z podtekstem ? Dziwnych sytuacji ?

Gość gość
Żal mi chłopa. Brakuje mu sexu na pewno więc nosi go, jest rozdrażniony i sfrustrowany i wyżywa się na tobie. Może daj mu czasem się zaspokoić, niech ulży sobie. :) Cipcia ci się od tego nie wymydli a on jak mówisz że jest kasowy to dobrze będzie ci się żyło no i wasze relacje na pewno się poprawią :)

Gość gość
Do goscia wyzej -idz sie lecz zboczencu!!

Gość Muffinek94
W sensie, że co dokładniej? Szczerze? Nie zwróciłam na to jakiejś większej uwagi ponieważ coś takiego mi przez myśl nie przeszło ale pomyślmy.. No cały czas mówi do mnie kwiatuszku i jest przemiły w stosunku do mnie. Czasami mnie przytula, albo trzyma dłoń na moim kolanie, komplementuje mój wygląd ale czy coś bardziej zbreźnego to nie zauważyłam chyba.

Gość gość
A pytalas Go o co mu chodzi? Co tak nagle mu sie odmienilo?

Gość Muffinek94
Pamiętam coś takiego. To zdarzyło się z dwa razy. Oglądałam z nim film i siedzieliśmy w salonie na kanapie i zaczął mnie łaskotać, a ja jestem bardzo na to wrażliwa i turlałam się na kanapie.. To było jedyne dziwne co przychodzi mi na myśl.

Gość Muffinek94
Tak. Próbowałam go delikatnie wypytać skąd ta zmiana zachowania.. Ale w sumie niczego się nie dowiedziałam takiego bo on na takie pytania reaguje śmiechem, mówi do mnie kwiatuszku, przytula i mówi, że kocha..

Gość gość
Wiesz, gdybyście od zawsze byli w takiej zażyłości, wiesz na luzie, to nie byłoby w tym łaskotaniu nic dziwnego, a tak, najpierw bluzgi, potem łaskotki i kwiatuszki...dziwne.

Gość gość
A częstował, lub próbuje poczęstowac alkoholem ?

Gość Muffinek94
Tak. Częstował mnie alkoholem. Wcześniej to się nie zdarzało ale ostatnio odkąd mamy "dobre relacje" to częstował mnie w święta i w moje urodziny.

Gość gość
No to uważaj, może kombinuje, że alkohol Cię wyluzuje i wtedy wiadomo.

Gość Muffinek94
Dlaczego on mi to robi? :(

Gość gość
Niektórzy faceci tak mają, nie obdarzył Cię ojcowskim uczuciem, widzi w Tobie kobietę. Nieładnie z jego strony.

Gość gość
Nie ma tam jakiejs organiacji zeby jej pomoc?

Gość Muffinek94
Jak bardzo jest prawdopodobne, że będzie próbował zaciągnąć mnie do łóżka? W ogóle dlaczego wcześniej był dla mnie taki nie dobry? Zabraniał mi nazywać go ojcem. Mówił, że ja nie mam ojca. Kazał mi zwracać się do niego na Ty.

Gość gość
Okropny typ, współczuję ci, zrób coś, otwórz się na ludzi, bo będzie coraz gorzej. Obleśny fiut !!

Gość gość
Może będzie oczekiwał "wdzięczności" za te prezenty, uważaj na ten wyjazd, tam może ostrzej pogrywać.

Gość gość
A właśnie Twój biologiczny ojciec ? Rozumiem, nie masz kontaktu, lub nie żyje ?

Gość gość
taki najgorszy musi nie być skoro dał jej dach nad głowa, zapewniał utrzymanie, studia. Mógł cię wywalić! wiec się ciesz!

Gość Muffinek94
Mój biologiczny ojciec porzucił moją mamę gdy była ze mną w ciąży. Nigdy się mną nie interesował, nigdy się z nim nie widziałam, nie mamy żadnego kontaktu.

Gość gość
Bardzo często, jeśli taki ojczym nie wychowuje od wczesnych niemowlęcych/dziecięcych lat szczególnie dziewczynki, później zachodzą takie próby zmolestowania nastolatki/dziewczyny.

Gość Muffinek94
Nigdy wcześniej nie wyjeżdżaliśmy na wakacje. Co takie może zrobić? Żeby zaciągnąć mnie do łóżka nie musimy teoretycznie nigdzie wyjeżdżać.

Gość gość
12:34 - poczytaj od początku ze zrozumieniem !!! to też jej dom, łachy jej nie robi !! Zwróć uwagę na jego zachowanie i znęcanie się psychiczne nad dziewczyną, która straciła mamę, a potem wymądrzaj się !!!!