Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 w PL wam sie jakos ulozy, dopoki macie zdrowie, jak wam zdrowie siadzie i zaczniecie dostawac recepty od lekarzy, to rura wam zmieknie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kerrinns Napisano Lipiec 6, 2014 ja nie mieszkam w uk tylko w niemczech 12 lat i nie wroce do polski, bo...bo mi sie nie oplaca..kiedys zrobilam sobie taki rachunek, za i przeciw...i niestety wiecej bylo za pozostaniem w niemczech.. mam tu latwiejsze zycie....moje dzieci sie tu urodzily, mam fajna prace...w polsce pochodze z malego miasta i nie moglabym marzyc nawet o takiej pracy...pewnie dostalabym prace w biurze w urzedzie, bo moja mama jest tam naczelnikiem;)...ale po co...umarlabym siedzac 8 godziny w biurze...i po znajomosci ehhh to ze tu zostane nie oznacza, ze zapomnialam skad pochodze, czesto jezdze do polski, moje dzieci mowia po polsku, odwierdzam polskie sklepy i jemy polskie potrawy...poprostu czerpe z polskosci to co najlepsze i mieszkam to z niemecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 i tak jesteś zdrajcą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 JA MARZE O POWROCIE ale niestety nie mam gdzie po wyladowaniu na lotnisku gdzie isc wiec zostane w swerze marzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 skoro nie masz dokąd to o jakim powrocie marzysz? aż tak wyprali ci mózg, że chcesz wracać do swojego kata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 ja tez bylam taka harda i pewna siebie na poczatku pobytu Jednak po kilkudziesieciu latach wracam do Polski na skrzydlach, do tych lak zielonych, do zycia bez stresu :) Usiade sobie na lawce przed moim domem i bede rozmawiac z kumoszkami, o wszystkim i niczym, a czaem milczac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 a z czego będziesz żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 z renty wypracowanej na zachodzie, a z czego :) po przeliczeniu niezla sumka na nic nierobienie i zwiedzanie swiata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 już to widzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 ty nie musisz widziec, zreszta wisi mi to co widzisz :) Licza sie fakty a nie twoje widzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 no to wracaj, krzyż na drogę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 i znowu komus doope sciska ze ktos wraca. ciekawe czemu ? przeciez anglia im szczescie dala a tak nienawidza wracajacych, hahahahah :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 to nie jest kwestia nienawidzenia, tylko niedowierzania, że niektórzy potulnie wracają w to samo bagno z którego uciekli - tak jak nie możemy uwierzyć, że dzieci z melin pijackich nie mogą żyć w innych warunkach i zawsze na te meliny wracają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 Jesli Polske porownujesz z melina, to widocznie z takiego kregu sie wywodzisz asocjalny bekarcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 niestety cała Polska to jedna wielka melina, gdzie siedzą same k....wy, złodzieje i chciwe pedofile ubrane w czarne kiecki- i to, że tego nie chcesz widzieć nie znaczy że tak nie jest - ale oszukuj się dalej - ja już mam spokój! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 to twoje zdanie, ja mam swoje. kazdy kraj ma swoje ciemne strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 #niestety cała Polska to jedna wielka melina, gdzie siedzą same k....wy, złodzieje i chciwe pedofile ubrane w czarne kiecki- i to, że tego nie chcesz widzieć nie znaczy że tak nie jest - ale oszukuj się dalej - ja już mam spokój!# Jednego głazajoba mniej na szczęście :D Fajnie że nie wracasz, oddaj jeszcze paszport i zdaj sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 i niech odda za nauke w tym meliniarskim kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 a dlaczego mam wam cokolwiek oddawać? w dalszym ciągu mam w PL nieruchomości i odprowadzam od nich podatki - żeby wasze małe głąby mogły chodzić do szkoły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 glabem to jestes ty niedorozwoju. a ze ciebie splodzilo dwoch alkoholikow na melinie, to wyrazy wspolczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 tak, ulżyj sobie jeszcze trochę , poobrażaj - w końcu co masz innego do roboty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 nie pojdzie na angielskie fora bo ani be ani me ani kukuryku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 przecież to topik DLA TYCH CO MIESZKAJĄ ZA GRANICĄ!!! więc czemu się pytam co ty tu robisz, debilu pierdzący z zazdrości, że ktoś miał odwagę zmienić swoje życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 te zazdrosne łachy z Polski zawsze lepiej wiedzą jak jest za granicą chociaż nigdy tam nie byli! aż się kiszą i srają pod siebie z zazdrości, że inni wyjechali i się im powodzi - ha ha ha ha ha! żałosne, bezrobotne śmierdziele! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 niedorozwoju ty nasz ja pisze z zagranicy, dluzej tu mieszkam niz ty latek masz. co nie znaczy ze mam na Polske pluc a obcym w doopsko wlazic jak ty to robisz. Rozowe okularki juz dawno zdjelam dziecinko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kark Napisano Lipiec 7, 2014 Kolo, jak nie masz choc troche kultury i poszanowania dla wlasnego kraju, to spadaj do swoich brodatych braci w turbanach. Recze ci ze odrazu poczujesz sie lepiej, oraz kazdy zrozumie twoje frustracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 otoz to! tez mieszkam za granica okularow rozowych nigdy nie dalam sobie zalozyc doskonale wiem jak sie zyje na obczyznie na swoja ojczyzne nie pluje tylko dlatego ze rzad jest jaki jest ! Polska to piekny kraj ! I ciesze sie ze wyjechali tacy jak tutaj co ani kultury ani honoru nie posiadaja i oby nigdy nie wrocili ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach