Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ustępowanie kobietom w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Na podsumowanie tematu : KOBIETA KOBIECIE WILKIEM . Nic dodać , nic ująć.

Gość gość
Ja w ciazy pracowalam fizycznie do 8miesiaca,jezdzilam autobusami,stalam grzecznie w kolejkach i mi żyłka w d***e nie pękła,ale sa tez krolewny

Gość gość
jestem w ciazy , poszlam dzis do sklepu bo bylam sama w domu i nie mial mi kto zrobic zakupow, mlody chlopak ustapil mi w kolejce . Bardzo mu podziekowalam bo jestem w 8 miesiacu ciazy i po raz pierwszy ktos mnie wogole przepuscil, tak to kazdy odwraca glowe. Nie uwazam tego za mile, ciaza nie choroba mozna odmowic jesli ktos nam ustepuje, ale powinien byc ten przywilej ze kobiety w ciazy powinno sie traktowac lepiej. Tak jak ja mam teraz to w 8 miesiacu dziecko tak mocno potrafi kopac, ze czasami mnie az brzuch boli.

Gość bkt
rany ile tu jadu:P ja nieraz puszczam nawet nastolatki jak mają 2 rzeczy a ja cały koszyk:P i jakoś korona z głowy nigdy mi nie spadła:P jeśli ktoś zapyta puszczam zawsze i to że komuś nie widać brzucha to nie znaczy że nie czuje się źle:/ ja od 3 mc tak do końca 5 w każdym sklepie dostawałam duszności, oblewał mnie zimny pot, robiło mi się słabo i ledwo stałam w kolejce:/ nigdy nie prosiłam o przepuszczenie ale kobieta NIGDY mnie nie puściła:P faceci owszem i nie raz przekonałam się w różnych sytuacjach że chamskie są głównie kobiety a do ciężarnych zwłaszcza:/ albo do matek z małymi dziećmi:/ facet to ci jeszcze dziecko do kasy przyprowadzi jak ci zwieje w trakcie płacenia a baba będzie tylko komentować i oczami przewracać, zresztą sama miałam się dziś okazję o tym przekonać:P