Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macelina123123

70dzień i brak okresu

Polecane posty

Gość Macelina123123

Witam ! Moje cykle przewaznie trwaja 38dni mam tak od zawsze takze niby jest wszystko ok. Zawsze bylo jak w zegarku 38dni i jest @. Teraz natomiast powinnam dostac 7 kwietnia,ale caly czas brak. Dzis jest 65dzien cyklu. Od 19dnia mam podwyzszona temp. w moim przypadku to granice 36,7 do 37,2. W spodziewana @ mialam bardzo duzo bialego sluzu. Mierze w pochwie zawsze po przebudzeniu. Test robilam w dzien spodziewanej miesiaczki czyli 7kwietnia wyszedl negatywny poczekalam 2tygodnie i powtorzylam test i znowu wyszedl negatywny. Stres mnie nie spotyka,w miare zdrowo sie odzywiam i nie zazywam zadnych tabletek typu antykoncepcja czy cokolwiek. U lekarza bylam okolo 3 miesiecy temu,bo ginekologa odwiedzam w miare regularnie,a nie tylko wtedy kiedy trzeba. Wybieram sie za tydzien ponownie,bo predzej sie nie da ze wzgledu na kolejki. Prosze o rady,nie wiem co moze byc nie tak. Dodam ,ze wspolzyje regularnie srednio co drugi dzien i nie ukrywam,ze cieszylabym sie gdyby to byla fasolka.

Gość gość
Won na forum dla macior!

Gość Macelina123123
Brzuch boli mnie jak na okres z drugi tydzien,ale nie caly czas.. Piersi chyba w normalnym stanie. Mialam tez nudnosci,ale jakos sie unormowaly.