Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violett26

jakie były wasze pierwsze obiawy ciązy?

Polecane posty

Gość violett26

moje piersze obiawy to bol jajnikow juz are dni przed spodziewana miesiaczka @, noi spoznianie sie @ juz 4 dzien, poza tym zero bolu piersi, zero mdlosci, poprostu nic

Gość gość
U mnie na samym poczatku byly mdlisci dopiero pozniej sie zjarzylamze mi sie okres spoznia

Gość violett26
a w ktorym tyg juz jestes jesli mozna spytac? caly czas wydaje mi sie ze @ juz sie zbliza przez ten bol w podbrzuszu

Gość gość
Spóxniający się okres i duuuuuużo białego, wodnistego śluzu.

Gość gość
Straszne zmęczenie a wręcz zasypianie na stojąco, uczucie rozpychania w brzuchu i ból piersi. I wlaściwie przez cały I trymestr nic prócz tego się nie pojawiło.

Gość gość
nie miałam żadnych były podobne jak te na okres, piersi mnie bolały pare dni przed terminem okresu miałam takie ciągnięcie w podbrzuszu, poza tym okres nie przyszedł. Nie wierze ze można być sennym nie wiedzac jeszcze ze jest się w ciąży to wymysly

Gość gość
brak okresu i bol piersi to byly moje jedyne dolegliwosci w ciazy

Dużo śluzu, bolące sutki, podwyższona temperatura i osłabienie:) Trzy testy wyszły negatywnie, ale mimo tego czułam że to ciąża.

Gość gość
Ja czułam się dokładnie jak na okres. Senna byłam niedługo po zrobieniu testu, ale chyba też stres robił swoje...

Gość gość
biały śluz i ból piersi

mnie bolał brzuch jak na okres (przed terminem miesiączki i po terminie jak już test pokazał ciążę około 2 tygodnie bolał mnie tak brzuch) ból piersi, potem około 7 tygodnia ciąży trochę mdłości, okropne zmęczenie i senność, awersja do mięsa do około 20 tygodnia. aktualnie jest 29 tydzień i od kilku tygodni czuje przypływ energii i ogóle samopoczucie extra :))

bolące piersi, mdłości, wstręt do słodyczy, które wcześniej mogłam jeść garściami, ogólnie czułam się jakbym miała mieć jakąś grype, taka apatyczna, osłabiona i troche tak jakbym gorączke miała, potem mogłam spać 24h aż do połowy 4 miesiąca

Tylko lekki bol podbrzusza. Plamilam niestety I trymestrze ale duphaston pomógł :-)