Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratowa nie pilnuje dziecka

Polecane posty

Gość gość

Notorycznie zdarzaja mu sie wypadki- a to spadnie ze schodów, a to otworzy sobie furtkę i wybiegnie na ulicę, a to poparzanie o siniakach i zadrapaniach nie wspomne. Mały ma 2 lata a przeszedl tyle, co niejeden uczeń podstawówki. Najgorsze jest to, że bratowa za każdym razem znajdzie winnego wypadkowi- a to babcia jest tą złą, bo zawołała małego do góry, wracał- spadł. A to ja nie zabezpieczyłam furtki i maly wyszedł. A to herbata stała za blisko krawedzi stolu i wylał na siebie... Nigdy nie wziela winy na siebie a to jej dziecko i ona powinna dopilnować jego bezpieczneństwa. A może sie myle?

Gość gość
Ja mam taką siostre -wszyscy są winni tylko nie ona ,a oczywiście najbardziej winne jest dziecko które nie potrafiło przewidziec tego co za chwilę się stanie ,no ale czego można wymagać od 2 latka -Pilnowanie dziecka to rodziców obowiązek

Gość gość
a dlaczego piszesz tylko bratowa? dziecko tez ma ojca.

Gość gość
Ja mam taką siostre -wszyscy są winni tylko nie ona ,a oczywiście najbardziej winne jest dziecko które nie potrafiło przewidziec tego co za chwilę się stanie ,no ale czego można wymagać od 2 latka -Pilnowanie dziecka to rodziców obowiązek

Gość gość
Ja bym wywalila co aadze przy rodzinie. Glupie tluste babsko. I zawiadpmila mops.

Gość gość
Brat wraca do domu wieczorami i w nosie ma to, co się dzieje w ciągu dnia. W sumie nigdy nie był super tatą...

Gość gość
Oj tam bez przesady ...male dzieci czesto uderza sie itd . Moja tez nie raz spadnie z lozka . Musiałabym nic w dimu nie robić i ciągle na nia patrzeć żeby sobie nic nie zrobiła.

Gość gość
bratowa nie pilnuje dziecka-więc jak najszybciej musiałam o tym poinformować kretynk i na kafe ?

Gość gość
Ale tu nie chodzi o małe, drobne skaleczenia. Jak długo trzeba nie miec dziecka na oku, żeby otworzyło sobie furtkę (a ostatnio nawet cała brame) i uciekło? Nie sadze, zeby ktorys z rodziców puszczal dziecko na tak długo samopas a potem nawet nie zauwazyl, ze dziecka nie ma ani nie slyszał odglosu otwieranej bramy (co przy naszym domu jest niemozliwe). No i to oskarzanie: nie domknelas i uciekl, nie zabezpieczylas i zwiał... Przeciez dziecka przebywajacego na dworze nie zostawia sie samego... a na pewno nie dziecka w tym wieku

Gość gość
"Brat wraca do domu wieczorami i w nosie ma to, co się dzieje w ciągu dnia. W sumie nigdy nie był super tatą..." :O No to jak szanowny tatus ma w nosie to jest na rowni winien jak zona. Wiec twoj braciszek jest rowniez winny zaniedban. Zglos do opieki zanim dzieciak zrobi sobie wieksza krzywde.