Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trace cierpliwość

Polecane posty

Gość gość

mój mąż ma obsesje na punkcie sprzątania, co chwile chodzi i zamiata, wszystko musi być tak jak on poustawia a jak ja coś nie tak zrobie to wyzywa mnie od poje***, brudasów, itp. , codziennie słysze wyzwiska nigdy nic miłego nie mówi tylko cały czas sa jakieś wonty i pretensje. Mamy dwoje dzieci i najgorsze że one to wszystko widzą. Mam dość, boje się albo sobie wkońcu coś zrobie albo jemu. Psychicznie już nie wytrzymuje traktowania mnie jak śmiecia;/

Gość gość
Uświadom mu że robi źle. Dlaczego wzięłaś sobie takiego?

Gość gość
oj wcześniej nie był taki,

Gość gość
Powiedz mu że jak dalej tak będzie to zabierzesz to co mu tak zawadza - czyli sie wyprowadzisz - i zabierzesz dzieci i będzie miał wtedy wszystko tak jak on chce

Gość gość
a co mogło go zmienić? kiedy to się stało?

Gość gość
Zawsze mozna sie dogadac Dla chcacego nic trudnego - pogadaj z nim od serca - zrobcie podzial obowiazkow - uczciwie i trzymaj sie swoich a on swoich i finito

Gość gość
może chcielibyście wystąpić w popularnym programie tv? poszukujemy par w których pan ma pretensje do swojej kobiety o niedbalstwo :) proszę o kontakt justek88@onet.pl

Gość gość
jesteśmy małżeństwem od 3 lat, i on jest dużo starszy ode mnie... wydaje mu się że mnie wychowa... szkoda słów...