Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj maz o siebie nie dba

Polecane posty

Gość gość

witam.jestesmy 8 lat po slubie.ja codziennie rano biore prysznic zawsze jestem ogarnieta umalowana mimo ze mam male dzieci staram sie o siebie dbac nie chce wygladac jak te matki na placu zabaw w wyciagnietym dresie nieumalowane i z przetluszczonymi wlosami.widuje takie czesto.i niestety moj maz przychodzi z pracy nogi mu tak jebia za przeproszeniem ze mam smrod w calym mieszkaniu.i oczywiscie ani sie nie wykapie ani nic.moze k***a raz w tyg jak juz zaczynam mowic zeby mnie nie dotykal.jak go sklonic zeby sie wzial za siebie?bo juz sama nie wiem gorszy jest jak dziecko nic do niego nie dociera ja nie wiem jak on moze klasc sie spac spocony i smierdzacy.przestalamz nim spac w jednym lozku

Gość gość
ale z ciebie wulgarna prostaczka... dla kogo ten mąż ma o siebie dbać? Dla takiej jak ty, chamichy ze wsi? jakie ty masz słownictwo? co ty sobą reprezentujesz? menel spod budki z piwem ma więcej kultury od ciebie szmato.

Gość gość
wcale sie nie dziwie autorce ze jest wulgarna.jaka ma byc skoro ma meza brudasa?ani z takim sie polozyc ani gdzies wyjsc no sory

Gość gość
ale ona też jest brudasem umysłowym, słownictwo jak chamki ze wsi, flejtucha mentalna fuj... to ja juz wole faceta, ktoremu smierdzą stopy niz prostaczkę, ktora o tym pisze na forum w sumie nie wiadomo po co, kultury troche by ci sie prostaczko przydalo

Gość gość
tak nagle przestał dbać czy wziełaś brudasa/? op*****l go porządnie i wyszoruj. Może chory/ depresja? nie wiem...

Gość gość
"ale z ciebie wulgarna prostaczka... dla kogo ten mąż ma o siebie dbać? Dla takiej jak ty, chamichy ze wsi? jakie ty masz słownictwo? co ty sobą reprezentujesz? menel spod budki z piwem ma więcej kultury od ciebie szmato." xxx A ty jesteś zaje/biście kulturalna wyzywając kogoś od szmat, tępa menelko :D

Gość iluzionn
ty o niego zadbaj autorko

Gość gość
nie wiem tlumaczy sie zawsze ze nie ma sily nie ma czasu i mu sie nie chce.no wlasnie-nie chce mu sie i tu jest problem i co z tego ze pisze na forum o czyms takim?nikt mnie tu nie zna i moge pisac to na co mam ochote.a ty jestes bardzo kulturalna i oczytana -wielka pani z wielkiego miasta ;)

Gość gość
probuje.kupuje mu co rusz jakies zele pod prysznic wody po goleniu wody toaletowe i nic.zwracam mu uwage-tez nic