Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ROZSTAC SIE???

Polecane posty

Gość gość

Zaczne moze od tego że jestem dwudziestoletnia dziewczyna ktora jest w zwiazku z facetem od 4 miesiecy... wszystko mozna powiedziec ze uklada sie super. Moj chlopak jest naprawde bardzo kochajacy i trudo mu zarzucić jakakolwiek wade. Jednak od jakiegos czasu dreczy mnie mysl o innym... To moj kolega z bylej klasy. Jakis rok temu chcial sie zblizyc do mnie lecz ja tego nie chcialam i boje sie ze popelnilam blad... wydaje mi sie ze czuje cos do niego. Moze to tylko fascynacja ale mysle o nim niemal codziennie. Nie chce jednak ranic mojego chlopaka zostawiajacgo bo naprawde na to nie zasluzyl...ale z drugiej strony mysle o innym. Dodatkowo pochodze z malej miejscowosci gdzie wszyscy sie znaja i juz wyobrazam sobie plotki jakie by krążyły o mnie gdybym zmienila faceta.... naprawde bardzo prosze o porade...

Gość gość
tamten ci sie podoba tylko z wygladu?

Gość gość
wyglad chyba przede wszystkim ale nie tylko...

Gość gość
jesteś mentalną zdzirą, dla dobra tego chłopaka, odejdż od niego, bo krzywdą dla niego będzie dalsze bycie z tobą.

Gość gość
nie wiem moze chodzi tu tez o roznice wiekowa bo moj facet jest ode mnie 13 lat starszy...