Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie kobiety lubią fryzury u facetów?

Polecane posty

Gość gość

:)

Gość gość
takie zwyczajne, najlepiej jak sa tej samej dlugosci wlosy na calej glowie, na krotko, zadne tam zaczesane do tylu grzywy i wygolone boki, bo kojarzy mi sie to z narcyzem

Gość gość
a baki są męskie?

Gość gość
zalezy, moze w polaczeniu z zarostem na twarzy moga wygladac dobrze

a ja lubię kiedy włosy są zaczesane do tyłu (chociaż nie każdemu to pasuje) albo długie/półdługie. Tylko, że żeby to dobrze wyglądało mężczyzna musi mieć te włosy i o nie dbać.

Gość gość
a przedziałek i przylizane? ;D

jak masz włosy przylizane to z zasady są tłuste albo jest ich mało, więc sama sobie odpowiedz.

Gość gość
mi sie przylizane akurat nie podobaja, ale ile kobiet tyle opinii

Gość gość
no wlasnie srednio to wyglada, mi sie takie ulizane, wyczesane i wypomadowane fryzury, tak ze ani jeden wlosek nie ma prawa byc w nieladzie, kojarza mi sie z jakims sadystycznym yuppie, psycholem jak z filmu "American Psycho"

Gość chrumiś
bo wtgladaja jak tłsute

Koszmar. Raz, że wygląda jakby łysiał i stąd to zaczesywanie, a dwa wygląda jakby miał tłuste, niemyte kilka dni włosy.

Gość gość
no wlasnie srednio to wyglada, mi sie takie ulizane, wyczesane i wypomadowane fryzury, tak ze ani jeden wlosek nie ma prawa byc w nieladzie, kojarza mi sie z jakims sadystycznym yuppie, psycholem jak z filmu "American Psycho" no, ja leczyłem się psychiatrycznie kilka lat temu :D

Gość gość
rob jak uwazasz z ta fryzura, ale masz ograniczony wybor ubran ktore by do niej pasowaly niestety, chyba tylko jakies koszule zapinane pod sama szyje tak jak na tych zdjeciach

Gość gość
przede wszystkim umyte i zadbane musza byc, ja lubie krotkie fryzury, nie znosze facetow z kucykiem albo takimi poldlugimi, juz wole kompletnie lysych, zadnych przylizow na zel i dziwnych przedzialkow,

Gość niedorobiony
a ja łysy jestem. czy takie fryzury też wam się podobają?

Gość gość
lysi faceci sa przystojni jak dla mnie, chociaz nie kazdemu pasuje lysina, ale ogolnie wole calkiem lysych niz lysiejacych z takim lysym kolkiem na srodku glowy i wlosami wokolo....zakola sa ok ale to lyse kolko juz nie

Gość gość
Moorland ma jąkąś obsesję z tą łysiną i jej ukrywaniem, bez przerwy to powtarza :D Na innych topikach też kiedyś :D

no mam, to taka jedna cecha która mnie strasznie odrzuca u facetów.

Gość gość
To jak poznawałaś jakiegoś faceta to sprawdzałaś mu zagęszczenie włosów na głowie? Każdy facet niestety w końcu wyłysieje, czy to po 30 czy po 60, ale jednak. Ja tam tak wielkiej uwagi do tego nie przywiązuje, jedyne co by mnie odpychało to te gniazdo z tyłu głowy, ale sugerowałabym takiemu obciąć na bardzo krótko i po kłopocie :p

po pierwsze nie każdy, po drugie pierwsze co zwróciło moją uwagę w facecie to jego grzywa :)

Gość gość
Każdy, każdy, jedyna zmienna to wiek. Jak twój partner by zaczął łysieć (czego nie życzę) zostawisz go?

Gość gość
faceci nie maja takich dylematow i jak kobieta zaczyna sie starzec, biust obwisa, robia sie zmarszczki to bardzo chetnie zamieniaja na mlodki

Gość gość
"faceci nie maja takich dylematow i jak kobieta zaczyna sie starzec, biust obwisa, robia sie zmarszczki to bardzo chetnie zamieniaja na mlodki" x I najczęściej są to łysawi tatusiowie z brzuszkami :D jakoś tym młódką to nie pszeszkadza

Jasne, że nie, ale patrząc na jego krewnych raczej mu to nie grozi :P

Gość Lol

Takie jak facet lubi