Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile osób wyprawiacie pierwszą komunie swieta

Polecane posty

Gość gość

?

Mam 25 osób. Dzieci praktycznie nie ma.Będzie tylko moje,2 latek i dwójka nastolatków. Ale prawdopodobnie 3 - 5 gości nie będzie.

Gość gość
tyle samo co każde urodziny czyli nasza najbliższa rodzina 12 osób dorosłych i 8 dzieci.

Gość gość
tak pytam bo dzis kolezanka wmawiala mi ,ze ona na 60 - nie uwierzyłam - ale porównuje

Gość gość
21 osób

60 ? Ulaallala :D A ja jestem w stanie uwierzyć.Niektórzy to z uroczystości typu chrzciny,roczek czy komunia robią ....weselicha (?!) My zapraszaliśmy samych najbliższych - chrzestni,dziadkowie,rodzeństwo.

Gość gość
Ja będę wyprawiać za dwa lata, ale podliczę ile osób by wyszło: moi rodzice - 2 teściowie - 2 moja siostra - 1 brat męża - 1 siostra męża - 1 siostra męża z mezem - 2 brat męża z żoną i dziecmi - 4 chrzestna z mezem i synem - 3 chrzestny -1 moj***abcie - 2 męża babcia i dziadek - 2 siostra mamy z mezem - 2 ciocia męża z mezem - 2. na dzien dzisiejszy byłoby 25 osób

Gość gość
Ja na 25, ale moja znajoma robiła na 60 więc jest to możliwe, ma dużo dzieci, rodzeństwo jej jak i jej męża duże, mają dzieci wszyscy, dziadkowie, więc się zbiera, sama najbliższa rodzina

Gość gość
Teście 2, rodzice 2, moja siostra 4, druga siostra 5, trzecia siostra 3, brat 5, męża siostra 6, męża druga siostra 3, męża brat 6, drugi brat 5, trzeci brat 4, ja, mąż i nasze dzieci to też 5 osób , więc bite 50osób. I chociaż bym chciała na mniej to się nie da bo to są najbliżsi krewni, pochodzimy z dużych rodzin, żadna patologia, kochające się rodziny, mamy na życie, wakacje itp. Nie chwale się tylko uprzedzam bo zaraz ktoś wyskoczy że patologia ;-)

Gość gość
?

Gość gość
73

Gość gość
Opłaca sie na jak najwiecej osob ,bo wydatki zadne a prezentow duzo.

Gość gość
U nas do komunii jeszcze pare lat, ale biorąc pod uwagę fakt, że mąż ma 6 rodzeństwa to będzie tego conajmniej 30 osób.

Gość gość
umnie tylko 15 osob

Gość gość
kilkanasciw tak na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
W przypadku takich większych imprez dużo restauracji oferuj***ardzo atrakcyjne rabaty. Zachęcam do zapoznania się z lokalami na chrzciny dostępnymi na http://chrzcinyikomunie.pl/