Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał z Wrocławia

Zaborcza dziewczyna

Polecane posty

Gość Michał z Wrocławia

Witam! Piszę w sprawie mojej dziewczyny Karoliny, chciałbym dowiedzieć się czy to jest normalne bo sam już nie wiem co mam myśleć o tym. Sprawa wygląda tak jestem ze swoją dziewczyną już sporo czasu, wcześniej praktycznie codziennie się spotykaliśmy a teraz pracujemy i mieszkamy razem w Holandii. Nie mam żadnych kolegów a o koleżankach już nie mówię, dziewczyna jest strasznie zaborcza i jak już kogoś poznam to od razu robi wszystko żeby te kontakty były złe, jedynymi znajomymi jakich mogę mieć są jej znajomi, gdy ona chce iść spać to ja muszę też iść z nią nawet gdy coś robię, za sprzeciw dostaję karę , drapie mnie po rękach, ostatnio nawet zaczęła kopać po jajkach:/ Musiałem jej dać wszystkie hasła do nk, fb czy maila. Codziennie sprawdza czy nie piszę z nikim.. O seksie nawet nie wspomnę bo to porażka… Co roku przyjeżdża do niej jej stary na parę tygodni i to jest normalnie masakra z tragedią, śpimy wszyscy w jedynym pomieszczeniu, przywozi mi cukierki michałki którymi już rzygam, rozdawałem je zawsze w pracy ale odkąd moja Karolina jest pokłócona z wszystkimi to nie mogę, gotuje okropne obiady i musze je jeść z uśmiechem na twarzy. Czy to jest normalne?

Gość gość
jesli to nie jest prowo to zostaw ta laske czym predzej, chyba jestes jakims masochista, ze z nia jestes, ile wy macie lat? ona jest niezrownowazona, kontrolujaca osoba, uciekaj gdzie pieprz rosnie i znajdz sobie normalna kobiete

Gość gość
Wyglada na prowokacje bo jak można wytrzymać z kimś takiem?? jeżeli to prawda tp zostaw ja czym prędzej bo to nie jest normalne zeby do tego stopnia być uzależnionym od drugiej osoby

Gość Michał z Wrocławia
poważnie piszę niestety:/ ja 31 ona 26 lat

Gość gość
To w takim razie czym prędzej sie wyeksmituj z tego związku i zacznij normalnie zyć

Gość gość
facet Ty chyba masz kuku na muniu:) taka baba powinna dostać kopa i to od razu, znalazła się baran do strzyżenia :D

Gość Michał z Wrocławia
w dodatku za każdym razem przez telefon opowiada swojej mamusi o tym jak uprawiamy seks

Gość Michał z Wrocławia
mówie mu żeby zamiast tych ohydnych michałków przywoził malage albo kasztanki ale on i tak te michałki przywozi którymi rzygam

Gość Michał z Wrocławia
sprostowanie Panów powyżej...akurat z mamą nie utrzymuje kontaktów bo odeszła od nich jak była dzieckiem, a michałki stąd że taką ma pracę i dostaje zazwyczaj albo przedatowane albo z kończącą się datą ważności po kilka kilogramów więc zawsze o mnie pomyśli bo mam na imię michał. Śmieszne to nie jest jak się dostaje kilka kilogramów cukierków i trzeba je jeść żeby nie zrobić przykrości "tatusiowi" :/

Gość gość
chętnie zjem te michałki za ciebie, ja od swoich rodziców nic nie dostaję, nawet michałków

Gość Michał z Wrocławia
chętnie bym Ci je dał jednak moja karolina by mi nie pozwoliła

Gość gość
Też lubię michalki.:-) A tak poważnie to powinieneś rozstać się z nią,bo taki związek absolutnie nie ma sensu. Prawdę mówiąc to Ci współczuję. Mam faceta kilka lat i nie przyszło mi do głowy by zabraniac mu miec kolegów. No i zmien te hasła i jej nie podawaj,przecież to Twoje prywatne sprawy. Niesamowite,ze niektóre kobiety myślą,ze jak są z facetem to jest równoznaczne z tym,ze ów facet traci kompletnie swoją prywatność. Albo popros ja o wszystkie hasła i żeby przestała mieć znajomych. Sorry,ale ona jakaś nienormalna.

Gość Renia47lzk
to co piszesz o swojej dziewczynie można wywnioskować że musiała mieć nie ciekawe dzieciństwo jednak Ty też masz nieźle w bani nawalone że już dawno od niej nie odszedłeś, chyba oboje jesteście siebie warci

Gość gość
boshe co za świr