Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łakomczuszka

Zgubić 10 kg, droga przez męke? Niekoniecznie'

Polecane posty

Hej wszystkim! Nigdy nie podobalo mi sie moje cialo, zawsze jeczalam "jejku, jak bardzo chcialabym byc szczupla". I snilam o seksownym, szczuplym ciele. Ale problem byl w tym, ze zawsze tylko snilam i byla wieczna dieta od jutra. Od soboty jestem na "diecie" ogolnie idzie mi srednio, mam gorsze i lepsze dni, ale chudne ;). Chudne i mam zamiar chudnac dalej ;). Czy jest tu ktos kto rowniez pragnie zmienic swoj wyglad, a moze nawet i zycie? Jesli tak, to serdecznie zaoraszam do dzielenia sie naszymi porazkami, ale przede wszystkim sukcesamu ;)

strata tych 10kg to dla mnie jest droga przez meke :p cwicze od 5.02 6 razy w tyg 40 -50min i w ciagu tego czasu bedac na diecie schudlam niecale 2 kg :p mialam 64kg teraz 63.2 wiec...

Dzisiejszy jadlospis Śniadanie: Brazowy ryz z mlekiem i wkrojonym bananem plus zielona herbata. II Śniadanie: Jabłko Obiad: gotowana pierś z kurczaka plus jakies warzywka Podwieczorek: Jablko Kolacja: Jogurt naturalny lub 2/3 kanapki z pieczywem chrupkim z serkiem topionym i zielona herbatka ;) I obowiazkowo 2 litry wody Aktywnosc 60 brzuszkow, 60 "pompek, 60 pajacykow, 60 przysiadow i 60 wymachow Na diecie nie czuje glodu, naprawde. Mimo, ze ja sama widze, ze jem dosc malo to glodna nie jestem :)

A co jesz? Pijesz przynajmniej 2l wody dziennie? Ja jak mowilam, na diecie jestem od soboty u schudlam 2 kg, wiem ze to sama woda... Ale z drugiej strony moze Twoj organizm lubi swoja wage, jest dla niego najlepsza a wtedy naprawde ciezko jest schudnac, u mnie pewnie tez bedzie ciezej jak dijde do 66 kg, bo tyle zawsze wazylam. Wiec zamiast sie wazyc, zacznij mierzyc cm ;) i cwicz dalej ;)

mierze sie nie martw sie ;-) pije prawie 2l wody dziennie nie jem chleba, makaronow, smazonego, ziemniakow, slodyczy przykladowe menu dnia: sniadanie : platki owsiane ze slonecznikiem, migdalami, laskowymi orzechami, borowkami i jogurtem lunch: pieczyw kukurydziane z szynka plus warzywo obiad : gotowana piers z kurczaka plus salatka z rukola, salata, ogorkiem, pomidorem, papryka kolacja : jogurt naturalny lub kawa zbozowa z mlekiem i syropem klonowym

Moze tak jak mowie Twoj organizm po prostu lubi ta wage ;) Ja nie jestem apecjalista, ani nie ksztalcilan sie w kierunku diet, ani nie odchudzalam sie wele razy, jest to moja pierwsza dieta i zalewne popelniam tysiace bledow, ale wazne przede wszystkim podejscie i wytrwalosc. Nam obu tego zycze, ja do 20 czerwca chce wazyc przynsjmniej 60 kg ;)

Gość k a ma 87
no ja mam za soba wiele diet i cwiczen i zwykle konczy sie to samo teraz mimo niewielkich efektow zamierzam cwiczyc ile sie da i ile mi zdrowie psychiczne i fizyczne pozwoli :p

Hej :) Ćwiczysz, Twoje mięśnie się powiększają. Może przez to nie widzisz różnicy na wadze :) A Twoje ubrania? Są luźniejsze? Może masz tendencję do zatrzymywania wody w organizmie

Kama, bo grunt to zebrac sie w sobie. Mimo porazek, ktore zdarzaja sie nawet najlepszym dalej dazyc do celu. Ja mam podejscie takie, "Zjadlas cos slodkiego? Za kare teraz to ciezko odpracujesz" i robie podwojny trening, z czasem odechciewa sie lamac diete, bo wiesz ze beda konsekwencje. Tak jest orzynajmniej u mnie ;)

Obiadek zjedzony (gotowana piers z kurczaka, z gotowana fasolka) i teraz sobie czytam. A jak tam u was?

Ja wlasnie robie sobie sniadanko:) 2 jajka na miekko, kromka chrupiacego chlebka, troche salatki z ogorkiem, pomidorem i salata zalana jogurtem naturalnym i zielona herbata. Moze to sie wyda smieszne, ale widac juz pierwsze efekty, oczywiscie w miejscugdzie bym ich nie chciala czyli piersi. Ogolnie nawet przy wadze 70 kg nie mialam zbyt duzych, po odchudzaniu nie bede miala wcale :D

Gość gość
lepiej dolacz sie gdzies bo bedziesz monolog prowadzic :x juz pelno tematow takich tutaj

To bede sobie prowadzila monolog, bo na innych tematach dziewczyny albo rezygnuja po tygodniu albo juz sie dobrze znaja ;)

Gość setia
witam, ja chce zrzuic z brzucha sadlo. i od jutra zaczynam diete mz , . dzis zjadlam chyba za duzo, wiec od jutra startuje, moge sie dolaczyc

Gość setia
sorry za bledy , ale pisze w pospiechu , bo zaraz musze zmykac z kompa)

Setia, wiec witam bardzo serdecznie ;). Diete mimo, ze w pierwszej polowie dnia zjadlas duzo mozesz zaczac dzis, po prostu juz nie jesc tak duzo. Ja mam dzisiaj dzien rozpusty na obiad schabowy z ziemniakami, a pozniej cukierki :/. Ale nic, juz znow wracam do diety, nie ma zmiluj ;)