Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duszek001

czy mężczyzna który kocha może odejść?

Polecane posty

Gość gość
FRAJEEEER !!!!!

Gość duszek001
proszę nie obrażać nikogo- tutaj każdy może wyrazić swoją opinię i tyle.

Gość powiem ci co powiedzialam
Moj byly w koncu mi powiedzial, ze on nie wie co to milosc i chyba nie potrafi prawdziwie kochac.

Gość gość
właśnie to robię, a słów brak bo jestem prosta ?

Gość duszek001
więc po co zawraca ktoś komuś d..pę, daje nadzieje, a potem wypluwa i biegnie dalej... normalnie"Dzika Dżungla"

Gość gość
milosc to nie wszystko wy kobiety zmieniacie sie z chwila zalozenia obraczki na palec mnieszacie i wtracacie sie w nasza prace mam dosc nerwowa i stresujaca prace a do tego moja ukochana i jej podejzenia skad wam to przychodzi moje zdrowie szwankujw jestem wielkim facetem nic ciekawego wstydze rozbierac sie przy mojej zonie dla czego ma takie podejzenia

Gość gość
tT nie dżungla tylko wojna... zrozum, ze prawdziwi faceci też szukają odpowiedniego materiału genetycznego. Oni to czują !! nawet jak jesteś super laska to wybiorą inną bo tak czują, a ich do niczego nie zmusisz. Moooze jeszcze gdybyś pograła z tą miłością to się złapią. Oni to mają w genach !!! ja jestem z***biście szczęśliwa mężatka ! DLACZEGO ???? bo pierwsze co zobaczył na plaży to mój wzgórek łonowy, ze był taki inny i fajny. A dopiero potem mnie poznał jaka jestem. dlaczego odchodzą ? bo nie ! jak nic nie zrobisz to koniec. Jedyna rzecz to uderzać w uczucia wyższe jeśli chcesz ratować. To zwierzaki typowe. przynajmniej normalni faceci.

Gość gość
nie rozumiem sorki ale mam pustke w glowie przez to wszystko

Gość duszek001
dzięki za odp. i gratuluje zaj...stego "wzgórka łonowego"

Gość gość
moje slonce ma ladnieszy

Gość zalamany sytacja
duszku ja tylko opisalem moja sytuacje pracus

Gość gość
załamany w*********j

Gość krzysiek gość
hej zaintrygował mnie ten temat, bo nie układa mi sie w związku, dziewczyna mi ciągle robi problemy, zachowuje sie głupio, dziecinnie, upija sie, nie dotrzymuje słowa... ciągle sie kłócimy. i ciągle ją strasze ze to koniec, ze ostatnia szansa, przeprasza i za tydzien dwa znowu to samo... nie umiem od niej odejsc bo ją kocham ale przez nią, przez ten związek czuje sie paskudnie... nawet czasem mam myśli samobójcze.

Gość duszek001
Hej Pracusiu, u Ciebie jeszcze nie wszystko stracone, czy myślisz,że bez Niej będziesz szczęśliwszy?, " są rzeczy ważne i ważniejsze".

Gość gość
jeżeli to kolejny temat laski, która nie rozumie co to jest wierność - tak, nawet jeśli kocha to może odejść. miłość nie odbiera rozumu i wolnej woli.

Gość duszek001
Krzyś, ale nie odchodzisz, bo Ją kochasz, czyli odpowiadasz na moje pytanie. Ile latek ma Twoja dziewczyna?

Gość gość
duszek napisalas jedno ogolnikowe zdanie i oczekujesz potwierdzenia przez tlum swojej opini bez podania szczegolow sprawy?!? :o:o:o

Gość zalamany sytacja
mam juz dosc naprawde moja pani tez chce rozmawiac i mowi a za cxhwile nazeka skarzy sie ona sobie poradzi bo jest slowianskej urody nawet corki zazdroszcza jej figury majac 50tke

Gość gość
J***** analfabeto, kto by cie chciał...co za bełkot ! Naucz się pisać człowieku.

Gość krzysiek gość
duszku moja dziewczyna ma 22 lata, wiem ze jest mloda jeszcze ale jestem tylko dwa lata starszy a jestem duzo poważniejszy. naprawde, tak jak dzis to mam ochotę skoczyć z mostu. poszła sobie beze mnie na imprezę i zaloze sie ze sie upije

Gość gość
raczej nie odejdzie chyba ze nie kocha

Gość krzysiek gość
ile razy mozna dawać szansę i naiwnie wierzyc ze tym razem bedzie dobrze?

Gość gość
W układzie dynamicznym zwanym często ,,związkiem miłosnym'' bądź ,,związkiem partnerskim'', występuje zależność naukowa, której właściwości stanowią o trwałości i jakości związku, na każdym jego etapie. Zależność ta to składowa wszystkich zależności. Podstawową zależnością jest zależność między dwojgiem ludzi. Dodatkowe zależności to rodzina, znajomi, otoczenie. Zależność między dwojgiem ludzi stanowi główny szkielet, warunkujący o związku. Zależność taka może trwać długi, średnio, bądź krótko. To zależy od rodzaju zależności. Nie trudno sobie wyobrazić, iż najtrwalszymi rodzajami zależności, są zależności nacechowane seksem, pieniędzmi, oraz osobowością człowieka. To tak ogólnie. Ściślej mówiąc, uważam, no i to jest moje osobiste zdanie, iż najważniejszymi zależnościami które mówią o związku, są zależności: seksualna, finansowa i osobowościowa. Te trzy zależności mogą być w równym, bądź nierównym stopniu rozłożone i wbudowane w związek. Odnośnie procentowej siły poszczególnych zależności, trudno jest rozważyć, ponieważ każdy układ we wszechświecie jest nacechowany swego typu dynamizmem zależności mikro-makrowpływowo-wypływowych, dlatego często o udanym związku może decydować losowość, której istnienie nie do końca musi być udowodnione naukowo. Teraz to już mi trudno powiedzieć cokolwiek, bo się trochę zapędziłem.. i... nic już nie wiem.

Staram sie zrozumiec co napisales, ale szczerze mowiac tez nic nie wiem...

Gość gość
ale mysle ze jak kocha to nie odejdzie :)

Gość duszek001
odjęło mi mowę

Gość gość
a bo czasem szukamy odpowiedzi na pytania :) a tak naprawde to odpowiedzia jest zycie rozlozone w czasie, i tylko to stanowi odpowiedz najpewniejsza, poniewaz staje sie historia dokonana :) tak ze moze po prostu warto starac sie badz nie starac :) i czekac co bedzie in the future :) no bo jak inaczej :D

Gość pawel pablo
bardzo mądrze :-) fajnie

Do tego wniosku akurat doszlam jakis czas temu. Czasem kiedy zaczynam sie czuc jak mucha w siec***ajaka, stwierdzam ze lepiej nic nie robic i czekac na rozwoj sytuacji...

Gość gość
up