Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki ja jestem GŁUPI

Polecane posty

Gość gość

Nie wybaczę sobie swojej chorej nieśmiałości do kobiet, przez to wszystko tracę :(. Wczoraj byłem ze znajomymi na imprezie, wiem że nie jestem jakieś cudo, raczej bardzo przeciętny facet może nawet mniej niż przeciętny, mało której się podobam. I wiecie co kobieta wyraźnie dawała sygnały że chce mnie poznać uśmiechała się ciągle spoglądała podeszła blisko mnie a ja JĄ OLAŁEM!!! nic nie zrobiłem jak taki... po raz kolejny nie miałem odwagi zagadać czy potańczyć. 30 lat na karku przychodzi szczupła w miarę sensowna kobieta a ja taki numer? Ale pijanej kobiecie co do każdego startowała dałem się przytulać i całować... tyle że ona tak robiła z chyba połową tej dyskoteki... Na portalach randkowych nie mam żadnego powodzenia a jak ktoś przychodzi na żywo i chce mnie poznać taki numer ehh, naprawdę jestem durniem jak tak dalej będę robił to będę sam na własne życzenie.

Gość gość
Tak, jesteś głupi.

Gość miedzygalaktyczny mors
spoko znam wiekszych glupoli olewaja przelozonych bo wiedza a nie tylko domyslaja sie o co tej przyspawanej do stolkow bandzie chodzi naprawde :) przy okazji - jak ci idzie swietowanie 3 maja? to wazna data, z wielu wzgledow :P, :P, :P

Gość autorek
można powiedzieć że świętować skończyłem dziś rano koło 5 :) i już mi więcej świętowania nie potrzeba :).