Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc11111

czy to ciąża....

Polecane posty

Gość gosc11111

Witam, może ktoś pomoze... Mam małego beibika, którego karmiłam piersią przez ostatnie 8 miesięcy.Ostatnio zaczelam jednak odstawiać od piersi, caly proces trwal ok 3tygodni... kiedy pozostalo mi tylko jedno karmienie dziennie i spodziewałam się okresu poszliśmy z mezem na całego... w końcu miałam dostać okres na dniach. Cykl miałam regularny co 28-30dni... ale od tygodnia czekam i czekam.... a tu miesiączki nie ma ;-( dodam ze od kilku dni nie karmie już w ogole.czy to ciaza czy zmiany hormonalne? może ktoś miał podobnie....?

Gość gość
skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia to tak, możesz być w ciąży

Gość gosc11111
no wiem wiem... ale generalnie okres niepłodny. tylko może się poprzestawiało od tego odstawiania od cycorka... jest tu jakas mama karmiaca która stracila okres po odstawieniu od piersi?cala sytuacja zdarzyla się 10 dni temu, zrobiłam test wyszedł negatywny, ale wiem ze to wcześnie... ehhh ;-) problemy ;-) dzięki za odp.

Gość gość
Może Ci się przesunął cykl...co w czasie karmienia piersią jest normalne, potrzeba czasu by się to wszystko uregulowalo. Ja podczas karmienia dostałam okres 3 msc po porodzie...później 3 msc przerwy i znów okres po którym znów zaszlam w ciążę. Z drugim synkiem dostałam okres równo rok po porodzie...2 miesiące przerwy i znów okres...także z tymi cyklamen bywa różnie. :-)