Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość gość

Czy umówilibyście się z grubą kobietą na randkę, czy taka jest od razu u was skreślona?

Gość gość
Co to znaczy gruba? Jak jest puszysta, bardzo zadbana, fajnie pomalowana z modną fryzurą i fajnie ubrana, to tak.

Gość autorkagłupiegotematu
nie, ja akurat jestem średnia. pytam, bo wczoraj rozmawiałam z puszystą koleżanką i żaliła się, że nigdy nie znajdzie faceta. moim zdaniem, gdyby chciała, to by znalazła, ale może rzeczywiście współcześni panowie są tak mocno nastawieni na złapanie kobiety o idealnych wymiarach. nie wiem, nie znam się.

Gość gość
Ja mam 170cm, ważę 55 kg, mam biust, bardzo ładną twarz, 25 lat i od 2 lat nie miałam faceta. Nie mam gdzie poznać i też się żalę jak Twoja koleżanka ;) Jak się nie złapie faceta w szkole, to później jest bardzo ciężko. No chyba, że się imprezuje często...

Gość niedorobiony
tylko z grubymi bym się umawial, jakoś u szczupłych nie miałem szans, kiedyś tylko raz...grube są namiętne i jest za co złapać hehe..:P ale wstydliwe.

czyli że byś się umawiał z braku laku, mam rozumieć? przykre trochę.

Gość niedorobiony
ech kobiety, mi podobają się grube i z taką kobietą jestem. Nie jestem facetem, którzy podobają się szczupłym, tak doszłem do wniosku, nie wiem od czego to zależy.

do tej pory żadnego hejtu nie było? aż dziwne.

Gość gość
ja mam 21 lat rozstałam się z chłopakiem na poczatku roku a teraz chciałabym kogos poznac a nie mam jakos gdzie