Gość gość Napisano Maj 17, 2016 U mnie: kucharka - 3000zł gosposia - 3000zł zakupy spożywcze -10 000zł rachunki - 2000zł benzyna - 800zł moje drobne wydatki (fryzjer, kosmetyczka, spa, ciuchy, jubiler, wczasy, książki...) -35 000zł Skromnie, bo skromnie, ale jakoś daję radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2016 U mnie: kucharka - 3000zł gosposia - 3000zł zakupy spożywcze -10 000zł rachunki - 2000zł benzyna - 800zł moje drobne wydatki (fryzjer, kosmetyczka, spa, ciuchy, jubiler, wczasy, książki...) -35 000zł Skromnie, bo skromnie, ale jakoś daję radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2016 Ja także przed wakacjami ograniczyłam koszty. Do tej pory miałam stare szambo i co miesiąc musiałam wzywać szambiarkę. Teraz zainwestowaliśmy w przydomową oczyszczalnię ścieków i choć pierwszy koszt był spory to teraz zwraca się wszystko z nawiązką. Oczyszczalnie kupiliśmy od firmy http://oczyszczalnia.net/. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Polecam wam zbudowanie mini wytwarzalnie prądu na przykład z paneli słonecznych i podłączenie naprawdę widać różnice w rachunku tak jak płaciłem 600+ tak teraz 450 zł zależy od miesiąca ale te 100 zł zawsze mam http://vietnamimmigration.pl/jak-wytwarzac-wlasny-prad/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2018 Novum na siłę ktoś tu reklamuje, a ja polecam sprawdzić lepiej innych dostawców i 2 razy przeczytać to co drobnym drukiem napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aglers1 2 Napisano Maj 24, 2022 Sama zastanawiam się nad przeprowadzeniem się do domu. Ile może kosztować jego utrzymanie i z jakimi opłatami trzeba sie tutaj liczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabi200 117 Napisano Maj 24, 2022 Mieszkanie w kamienicy około 800zł z czynszem i opłatami. Zimą muszę kupować opał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach