Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisza31

Zdradzam męża z koleżanką...

Polecane posty

Gość Aisza31

No właśnie- nowe miasto, nowa praca i ognisty romans z koleżanką. Pierwszy z kobietą. Niewiarygodne przyciąganie. Mąż się nie domyśla- w końcu wypady z koleżanką są mało podejrzane. Czy robię źle? Czy wy, faceci, wybaczylibyście żonie zdradę z kobietą?

Gość gość
nieszkodzi, on predzej czy pozniej i tak by ciebie zdradził

Gość Aisza31
Nie sądzę, żeby zdradzał, zresztą nie o tym jest temat. Nie sądziłam, że coś takiego mnie spotka, zawsze pociągali mnie mężczyźni, aż do teraz. Mąż jest moim najlepszym przyjacielem, mamy dziecko. Ale emocjonalnie jest mi daleki, zawsze tak było. Razem od 10 lat, nigdy wcześniej nie zdradzałam. Nie wiem co robić, czasem mam wyrzuty sumienia, ale gdy jestem z nią, wszystko zaczyna mieć sens. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie związku z kobietą, zwłaszcza w tym kraju, z dzieckiem. Porąbane to wszystko.

Gość gość
Porabane to ty masz w głowie :p

Gość Aisza31
up

Gość gość
Najpierw się zastanowić czy jesteś bi czy lesbijką. Może pogadaj z mężem? A wszystko jak najbardziej możliwe, choć może rzeczywiście nie w tym kraju. Ale mamy tylko jedno życie, trzeba je spędzić z ta właściwą osobą :-)

Gość MATI

A ja bym nigdy nie wybaczył.Czy z facetem czy z kobietą nie ważne.Zniszczyłbym was!