Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do osob ktore biegaja

Polecane posty

Gość gość

ile km dziennie trzeba przebiegnac i ile razy na tydz najlepiej cwiczyc zeby wyrobic fajna sylwetke. biegam 1,5-3km dopiero poltora tygodnia.

Gość gość
a ja mam pytanie jak dużo biegałaś-łeś na początku ? chce właśnie zacząć no i..

Gość gość
ja pierwszy raz pobieglam 2,5 km nie robiac nic przez 3 lata, i biegalam codziennie po 3 km przez okolo tydzin i tak co dwa , 3 dni zwiekszalam dystans teraz biegam po 8 km mam stala trase z tym ze juz nie moge sobie pozwolic na codziennie bieganie z przyczyn osobistych i czasami mam nawet 2 tyg przerwy , ale biegam bo lubie nie temu ze musze , ostatnio zrobilam 14,5 km po takiej przerwie , raczej nie jest tak ze po przerwie mam slaba kondycje a chyba po takiej przerwie czuje ze musze nadrobic

Gość wiosna w pełni
a ja marze, by wyjść i biec, a wstydzę się panicznie, mieszkam w dziurze zabitej dechami i nie odważę się. Mam 32 lata. czasem jestem w parku i puszczam sie biegiem kilkaset metrów, kocham to uczucie. kiedyś jeździłam do lasu biegać, ale nie codziennie mam samochód, poza tym trochę się boje sama w lesie.

Do wiosny w pełni- nie wstydź się kobieto, bieganie jest modne ! Nikt u Ciebie na wsi nie biega? Bądź pierwsza, odważ się a zobaczysz ile osób dzięki Tobie również ruszy swój tyłek z fotela :)

Gość wiosna w pełni
biegają, ale często w parach, albo osoby młode, koło 20. głupio mi jakoś. ale chyba się odważę, bo kocham to uczucie. najchętniej wyszłabym po zmroku, ale wtedy dobrze mieć coś odblaskowego, a nie mam :( kurcze!!! muszę się odważyć. kocham ruch, jeżdzę na rowerze, ucze się na rolkach, ćwiczę w domu, a to bieganie to byłaby pełnia szczęscia aktywności :)