Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLECAMY RESTAURACJĘ SAVANA w ŁĘŻKOWICACH!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witamy wszystkich forumowiczów, razem z mężem bardzo chcielibyśmy polecić salę weselną oraz hotel SAVANA w Łężkowicach gm, Kłaj. Wszelkie opinie forumowiczów o tej firmie są rzetelne i prawdziwe, bo właśnie na Kafe ją znalazłam. Mieliśmy tam wesele 26.04.2014 i jesteśmy zarówno my jak i nasza rodzina, zachwyceni całą wspaniałą atmosferą, dekoracją, salą, jedzeniem! Dziękujemy fantastycznej pani menadżer i całej ekipie i POLECAMY WSZYSTKIM parom SAVANĘ w ŁĘŻKOWICACH!!!!!!! :-)

Gość gość
Witam, też z mężem mieliśmy wesele w Łężkowicach w 2012 roku i zarówno my jak i dosłownie wszyscy z gości byli zachwyceni. Każdy do nas podchodził pod koniec i mówił, że na takim niesamowitym weselu dawno nie był. Nie wiem skąd to się bierze, może tam jest taka przyjazna atmosfera? Poza tym jest prześliczny ogród, jedzenie pyszne i w nadmiarze (strasznie dużo nam tego zostało na następny dzień do zabrania), alkohol w cenie za osobę (jak zostaje można odliczyć), tort Raffaello, no po prostu niebo w gębie (a ja nie przepadam za weselnymi tortami, bo w większości jakie jadłam są to masiaste, "sztuczne" torty z lukrem). Sala elegancka i ślicznie udekorowana. Wszystko było pięknie. Organizacja i właściele bardzo w porządku, konkretni! Polecam z czystym sumieniem! Nie jestem w stanie wymienić ani jednego minusa! P.S. Tak się spodobała ta sala znajomym, że już idziemy na drugie wesele tam oprócz naszego! :D

Gość gość
Cudooowna, piekna sala, pyszne jedzenie. Miec tam slub to marzenie :)

Gość gość
Savana bije pozostałe a już na pewno Lecha i AZALIĘ, super atmosfera, pyszne jedzenie i piękny ogród !!! Bomba.