Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oni są razem....?

Polecane posty

Gość gość

Była impreza z okazji współpracy naszych ojców. Facet bardzo mi sie podoba. Przyjechał z jakąś dziewczyną. Bardzo, bardzo, bardzo ładna. Jej uśmiech w połączeniu z jej oczami po prostu mimo, że jestem kobietą to muszę powiedzieć, że jest ładna. Siedzieli obok siebie, tańczyli parę kawałków razem, w połowie imprezy wyszli gdzieś razem wrócili po godzinie, pojehali razem, on nie pił, bo jechał, ale robił jej drinki. Czy oni są razem ?

Gość gość
Zapytaj go jesteście razem? a nie takie pytania fakt to forum, ale wszechwiedzący też nie jesteśmy

Gość stuleje geodecie f23
nie masz szans. siostrze nie robi sie drinka

Gość gość
Nie zapytam się go w prost. Nie mam odwagi. Przechodziłam koło auta kiedy ona stała oparta o auto, a on trzymał rękę obok niej i nagle się zerwał i powiedział ,,przepraszam". Za co to ja nie wiem, bo mało widziałam.

Gość gość
Jak on powiedział ,,przepraszam" to ona położyła mu palca na ustach i powiedziała ,, przecież nic się nie stało ". Kurde żałuje, że nie wyszłam wcześniej.

Gość gość
Wszyscy wyszli na dwór, ona wyszła w samej sukience, ja tak samo. Stałam koło niego, a on zdjął marynarkę i nałożył na nią.

Gość gość
mysle ze kreci z nia pewnie to poczatek chodzenia, zalezy mu na niej. gdybys mu sie podobala to nie zapraszalby zadnej dziewczyny zeby nie wzbudzac w tobie zazdrosci. nie trac czasu na myslenie o nim, znajdziesz fajnego faceta.

Gość gość
Zadedykował jej piosenkę ,,Ona tańczy dla mnie" i ,,Nie ufaj mi"