Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co potrafią Wasze 5 letnie dzieci

Polecane posty

Gość gość

co potrafią tzn.np. liczenie, porządki, ile śpią

Gość gość
ile spia? co to za pytanie w ogole a co do umiejetnosci to umie wszystko jak na swoj wiek przystalo

Gość gość
nie zmuszam Cię do odpowiedzi

Gość mamaEmilkiiiiiiiiii
moja liczyć do 30 ubiera się sama od ok 3 lat, tzn ja daje jej zestaw ubrań z rana i ona to zakłada potrafi sznurować buty, ma b dobrą pamięć - nawet w przedszkolu panie to zauważyły, moim zdaniem jest leniwa - nie chce jej się uczyć, tzn może nie tyle co nie chce co 'byle szybko' potrafi czytać proste wyrazy, zdania typu Ala ma kot, moja mama Basia, itd gorzej liczenie, czasami myli się jeżeli chodzi o zakres do 10 :-/ zna b dużoooooo piosenek, wierszy, jest b towarzyska, lubi rządzić czasami, jest b głośna ;) co do spania to chodzi spać zazwyczaj 20-21 w tygodniu i śpi do 7 w weekend potrafi iść spać koło 22 i spać do 10 ;)

Gość gość
Mój synek ma 4.5 roku i umie naprawdę, dużo jak na swój wiek : alfabet po polsku i angielsku , liczy do 100 w tym do 20 po angielsku , dodaje do 10 , zna się na zegarku ,potrafi policzyć w pamięci jak jest np 11:40 ze do 12 jest 20 min itp , mnóstwo wierszyków i piosenek ,prawie wszystkie znaki drogowe, generalnie jestem z Niego bardzo dumna

Gość gość
Moje tak naprawdę nie umie nic. Mało mówi, nie interesują go zabawy ani już tym bardziej jakakowliek nauka. najchetniej by siedziało bezczynnie albo spalo. czy ktoś się spotkal z taka przypadloscia u dzieci?