Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie ze on dowie sie ze pracowalam w agencjo

Polecane posty

Gość gość

boje sie ze moj obecny partner dowoe soe ze prscowalam w agenvji towarzyskiek przez kilks miesiecy. mieszkamy razem.powiedzialam jemu ze bylo tylko 5panow z ktorymi sie spotykalam na sex. wiec sklamalam bo nie cchcialam powiedziec ze bylo ich 100.noi on to zaakceptowal bo wiedzial ze bylam w sytuavji bez wyjscia.lez gdyby sie dowiedzoal ze pracowalam w agenji i mialam tylu facetow napewno by mnie rzucil. mieszkamy razem on ma dzoecko z poprzedniego zwoazku i ja tez. wychowujemy nasze dzieci razem.on traktuje moje dzoecko jak swoje. moja kolezanka umawia sie na sex randki a od niedawna ma faceta na stale z kyorym zamieszkala i okazalo sie ze ten jej facet zna przyjaciela mojego partnera!!czyli moze mu nagadac ze ja pracowalam.w agenvji itp. co wtedy?przeciez nokt nie ma dowodow na to ze tam.pracowalam!to bylo w innym.miescoe nnikt mnie nie rozpozna. woec jakby co to moze powinnam.mowic ze kolezanka zmysla glupoty na mnie bo jest zla ze mi sie uklada?moze wtedy powiem.ze ona nazmyslala by mi zycie popsuc?!

Gość gość
co za suka z ciebie jest

Gość gość
Ile jest takich kobiet..