Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrozby online. zalamana

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu stawialam karty na pewna znajomosc. Pisalam do dziewczyn z forum ezo. Stawialy karty i mowily ze wspomina, pamieta, ze ma kobiete, ze nie jestem mu obojetna. Ze zaczyna rozumiec swoje bledy i ze dojdziedo wyjasnienia tej sytuacji. A dzisiaj napisalam do sms wrozki i ta mi prosto z mostu ze mnie wykorzystal, ze dla niego to zamkniety temat i ze nie zywi zadnych cieplych uczuc. Jestem zalamana IDIOTKA!!!!wierzyc tym wrozba?one czesto sie powtarzaly(te z forum). Dziewczyny mowily ze dojdzie do pojednania, czyli musi dojsc do spotkania...Tak bardzo tesknie...

Gość gość
chodź przytulam 🌻 Wróżby... jakiekolwiek - daj sobie spokój Tęsknota minie za jakiś czas ( nie zawsze - u mnie dwa lata ;) i jest równie silna jak na początku...) Można się przyzwyczaić

Gość gość
byliscie razem ? wczesniej

Gość gość
Nie...tak mnie boli ze zrobil mi swinstwo i potraktowal mnie po chamsku w momencie kiedy bylam slaba i potrzebowalam pomocy a dostalam kopa w d...byl dla mnie jak jak czlonek rodz. A teraz wrozka sms pisze ze dla niego to zamkbiety rozdz.co oznacza ze nie ma zadnych rozterek sumienia, zamknal to. Wierze jakos tej wrozce sms. Nie wiem czy powinnam...myslicie ze przeszedl nad tym do porzadku?ze nie ma sobie nic do zarzucenia?

Gość gość
poczytaj sobie o efekcie Barnuma, jak zrozumiesz, to juz nie pójdziesz do żadnej wróżki i oszczędzisz kasę

Gość gość
W dodatku wrozka sms napisala ze on nie ma ochoty mnie spotkac. Nie wiem czemu, nic mu nie zrobilam. Pewnie mnie nie znosi...

Gość gość
czyli podoba Ci sie ale on cie olewa czy jak ?

Gość gość
Juz napisalam, byl jak bliski czlonek rodz. Zobacz posty wyzej.

Gość gość
Coz...widocznie jestem jak nic nie warte g***o, z ktorym nie trzeba sie liczyc...ja nie mam uczuc, w koncu smie**e ich nie maja...

Gość gość
kto wierzy w wruzby ten sprowadza cierpienie na siebie i swoje dzieci do 4 pokolenia bo za wruzbami stoja demony kture chca zniszczyc człowieka

Gość gość
dlaczego akurat do 4 pokolenia?

Gość gość
No ale problem w tym ze mi sie wydaje to prawda, to co napisala wrozka sms. Zaluhe ze wyslalam sms...teraz wszystko co kiedys interpretowalam na jego korzysc, zaczynam tlumaczyc odwrotnie. Jak kiedys myslalam ze faktycznie jest milym i dobrym czlowiekiem tak teraz widze to inaczej-ze brzydzil sie mna i mial mnie za kretynke. Wszystko po tej sms wrozbie. I tak, zgadza sie- sprowadzola ona na mnie bol. Co robic?

Gość gość
Ale bardzo Wam dziękuję, że mnie jeszcze nikt nie wyśmiał-na kafe to dość częste. Więc, dzięki

Gość gość
po co sie bawisz we wrózby?

Gość gość
Najpierw żeby stłumić tęsknotę zaczęłam go nienawidzić-pomogło. Ale potem to nie wystarczało, tęsknota wracała-ja ją tłumiłam-ona wracała-znowu tłumiłam i tak w koło. Więc zaczęłam się ratować wróżbami...Potem przestałam, już od 4 miesięcy nie prosiłam o wróżby. Teraz było dobrze przez ok.3 tyg.-nie myślałam, nie tęskniłam, nie wróżyłam. Ale wczoraj tak mnie zaatakowała, że nie wiedziałam co ze sobą zrobić i dlatego sięgnęłam po wróżbę.

Gość gość
Wiem, wiem, wiem-jestem idiotką.

Gość helgaaa
przeczytaj sobie te wiadomości z linków powyżej. Może co się trochę rozjaśni. :O

Gość gość
A co to jest, ten ost. link? Ale ta wróżka sms prosiła o daty ur i imiona, czyli stawiała konkretnie karty pode mnie. Powiedzcie mi, mam wierzyć sercu czy wróżbą?A jeśli serce jest tak zmanipulowane przez wróżby, to co robić?Wdawało mi się, że jest dobrym człowiekiem, czułam to prostu, a potem ta moja nienawiść(inaczej nie umiałam sobie poradzić)+wróżby zrobiły swoje i już nie wiem kompletnie nic. Nie czuję nic swojego, bo jestem zdezorientowana przez to wszystko.

Gość gość
wiesz co zrób, idź pojeździj na rowerze, wyspowiadaj się i więcej nie wróż... typa olej jesli sie do ciebie nie odzywa i żyj... brzmi bardzo ciezko, ale czas leczy rany

Gość gość
Trochę ten efekt horoskopowy mi coś rozjaśnił. Ale nadal się gryzę tym.

Gość gość
No, ale moje leczy już przeszło 3 lata i nie wiem kiedy ten czas je wyleczy w końcu. To boli, że się nie odzywa, a najgorsze, że potraktował mnie chamsko w momencie kiedy byłam w potrzebie i jak znam życie to czuje się w porządku. Też chce mieć takie sumienie, tak łatwo je sobie "czyścić". To cecha facetów?Ze zawsze im się wydaje, że postępują dobrze nawet jeśli tak nie jest?Ze tak łątwo przechodzą do porządku dziennego nad tym? Na rowerze jak jeżdżę to włącza mi się myślenie 100 razy bardziej.

Gość gość
Chyba zdałam sobie sprawę, że to może być prawda. Już wcześniej dopuściłam do siebie taką myśl, że ja pamiętam, myślę, zastanawiam się, a on żyje w najlepsze. Ale co innego przypuszczać w swojej własnej głowie, a co innego uslyszec/przeczytac to od kogoś. Czuję się jak wtedy-3 lata temu. Wróciłam do punktu wyjścia, do początku tej mordęgi.

Gość gość
Oj wybaczcie, nie zauwazylam, ze komentarz sie dodal ;) jak cos to oba są ode mnie, żeby nie było.

Gość gość
Szybko ci cennik rośnie :classic_cool:

Gość gość
Też by Ci szybko urósł jakbyś z dnia na dzień dostał 30 wiadomości :)

Gość gośćlaura
Mam propozycje zrob sobie reklame powroz mi za darmo ja szczerze odpowiem publicznie czy prawda,więc decyduj byc moze zarobisz18,12,73 na ten rok dla mnieLaura bez pytan,decyduj

Gość gość
wierzenia we wróżby, ja pierdzielę, skąd sie takie debilstwo bierze???