Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego brzydkie dziewczyny mają takie powodzenie u chłopaków?? ja jestem ładna, może nie jakoś wybitnie, ale jest okej, natomiast moja koleżanka...jest po prostu brzydka, małe oczy, wąskie usta, owal twarzy: trójkąt do tego odstające uszy a ma chłopaka i z tego co mi mówi inni koledzy często do niej zarywają, jeśli chodzi o charakter....hm, również zbyt fajnym nie darzy, bo: cwaniacka, czasami wredna jedynie co jest u niej okej to to, że jest pewna siebie, ja niestety jestem nieśmiała....i nie żebym jej zazdrościła, tylko dla mnie to jest ciekawostką, czy chłopaki do nie zarywają bo jest brzydka a słyszałam, że brzydkie to też łatwiejsze i łatwe do zbajerowania, czy może ja tylko widzę w niej brzydką osobę, chociaż nie tylko ja uważam, że jest brzydka.

Gość gość
Ja znam typiare która jest niska na nadwage typowy tank i zmienia chłopaków jak rękawiczki :)

Gość gość
Moze szybko z nimi dogaduje sie w wiadomym temacie.Chłopcy to lubią bo nie muszą zabiegać

Gość STARY KAWALER BRONEK
OJ DESPERATKI DESPERATKI

Gość gość
Nie ma reguły ze jak brzydka to łatwiejsza.Znam urodziwe i to razowe Q

Widocznie ma sposób bycia dz....i i to ich przyciaga;)

Gość gość
To naprawdę, już nie wiem od czego to jest zależne ;D

Gość gość
bo grunt to pewność siebie. i nie ma to nic wspólnego ze śmiałością/nieśmiałością.

Gość gość
Mam koleżankę, nie jest brzydka, ale po prostu nieśmiała i się nie odzywa to faceci olewają, co do ściany mają mówić? Więc po co od razu wyzywać swoją koleżankę (fajna z Ciebie kumpela tak poza tym), jeżeli możesz się ODEZWAĆ do kogoś i będzie okej. Ewentualnie jesteś normalną dziewczyną, nie jakąś wybitnie ładną i nie opłaca się próbować nawet z Tobą rozmawiać, bo może jakaś nawiedzona czy coś?

Wiesz ja znam tez przypadki gdzie nie zbyt urodziwe znajduja jakioegos adoratora który sie ugania za nimi jak byk za krowom.Ja mimo szczerych checi nie widzę w nich zadnej powalajacej urody przeciwnie.....pewnie wyczuwaja ze sa łatwe i chodzi i o łózko.

A po co ma sie do nich odzywac?Widocznie by ja zaliczyli a potem by i tak udawali ze jej nie znaja...bez sensu

Gość gość
Właśnie o to chodzi, że ja pewności siebie kompletnie nie mam, może dlatego że ona mnie tak przytłacza, uważa się za lepszą itp...czasem mam jej ochotę powiedzieć "nie wiem co oni w tobie widzą..." no ale nie jestem taka. Jak jesteśmy razem gdzieś powiedzmy na imprezie to chłopaki( z tego co zauważyłam) to wolą mnie, ostatnio jej tak gul przez to skoczył, że wchodząc to pokoju gdzie wszyscy siedzieli krzyknęła "ej, pikna idzesz tańczyć?" widać było w tym ironię, czyli uważa się za lepszą...

Gość gość
Lady93 ma niesamowite kompleksy. wyczuwasz, że są łatwe? po czym? autorko - mężczyźni czy chłopcy 'lecą' na kobiety pewne swojej wartości. inne cechy są drugorzędne. niepewne siebie kobiety, czy zakompleksione są przez nich traktowane instrumentalnie - na jedną noc, jako sprzątaczka w związku bez przyszłości, jako żonka do rodzenia dzieci i domu, kiedy pańcio szaleje. nieważne ile ma zalet, czy jest urodziwa, jakie ma wady - zawsze będzie go fascynowała silna kobieta.

Skoro wola Ciebie to po sie tu nam zalisz i zawracasz nam głowe??

Gość gość
@Lady93, wszystko w porządku w domu? Nie molestowali Cię czasem, że tylko nawiązujesz do seksu? Naprawdę? Ile autorka tego tematu ma lat, 17? Nie wszystkim odpieydala na punkcie seksu i nie każdy puszcza się co pięć minut.

Skoro wola Ciebie to po sie tu nam zalisz i zawracasz nam głowe??

Gość gość
jeśli jesteś ładniejsza od niej, a ona tobą pomiata przy nich, mało tego, ty się na to godzisz to zgadnij co myślą? 'co jest w niej takiego niesamowitego, że ta ładna dziewczyna się jej podporządkowuje i czuje się wyraźnie gorsza? muszę się tego dowiedzieć. to musi być świetna babka, inna niż wszystkie'. i w tym tkwi tajemnica.

Bo facetom głownie chodzi o seks......e tam nie chodzi o pewnosc tylko o sposób poruszania i sposób bycia oni to jakos instyktownie wyczuwaja ze dana kobieta jest łatwa......

Gość gość
Autorko tematu, popracuj nad sobą, rozwijaj się, swoje pasje, a facet przyjdzie, wartościowy i będziesz szczęśliwa. Jeśli wolisz się męczyć na próżno to proszę bardzo, lataj na dyskoteki, szukaj nie wiadomo czego, a potem rycz, że wpadłaś, albo że gość zdradził.

To że Ty twierdzisz ze jesteś ładniejsza nie znaczy ze tak jest.....ale jak wola Ciebnie na imperach to po co nam się zalisz?

Gość gość
Lady93, naprawdę, lecz się. Masz jakieś zaburzenia, faceci to nie zwierzęta z ciągłym popędem szukający co by tu nie zaliczyć. No, przynajmniej nie wszyscy.

Gość gość
Lady93 niestety, ale widać, że masz jakieś nierozwiązane konflikty na tle seksu. polecam udać się do specjalisty, bo sama sobie z tym nie radzisz. facetom chodzi o seks ni mniej, ni więcej tylko tak jak kobietom - tylko w inny sposób. masz z tym straszny problem. albo tłumaczysz sobie dlaczego mężczyźni się tobą nie interesują. smutne. bardzo smutne.

Co mam, tłuczyc?Skoro pisze kretynko e chodzi o seks to nim jak moze swiadczyc ze faceci się mna nie interesuja?Faceci nie sa wymagajacy co seksu jak sa bardzo napaleni a seks jest dla nich wazny, gdzioe tu widzisz tłumaczenie czegolwiek?Stwierdzam fakty a jak masz z tym problem to nie czytaj....

Gość gość
Czyli pewnie to jest sedno sprawy, trzeba pracować nad pewnością siebie :) Lady - Ja po pierwsze nikomu się tutaj nie żalę, chciałam posłuchać opinii innych na ten temat i tyle, bo dla mnie jest zagadką to dlaczego brzydkie dziewczyny mają powodzenie u chłopaków, czego to jest kwestia. Eh...nie wiem co ona ma w sobie, mnie niczym nie ujmuje...no może mimo tego, że ma małe oczy to ma takie przyciągające, jak to mówią "k***iki w oczach" ale co z tego jak ogółem wygląda kiepsko..nie wiem.

A jaki to ma zwiazek z tłumaczeniem czy sie mna interesuja czy nie?Jesli chodzi o seks to podczas bardzo długiej głodówki rzuca sie nawet na nagorszego paszteta:)

A jaki to ma zwiazek z tłumaczeniem czy sie mna interesuja czy nie?Jesli chodzi o seks to podczas bardzo długiej głodówki rzuca sie nawet na nagorszego paszteta:)

No sorry niby faceci maja wygórowane wymagania ale czasami korzystaja z "wyjatków".Wystarczy wejsc na niektóre portala czasami potrafia napisać grubasce która wazy ok 100 kilo ze ma "ponetne ciało" i nie wmawiajcie mi ze chodzi tu o jakies gusta.....

Gość gość
Lady93 Gdzie podziałaś słownik ortograficzny?.Wolisz studiować akademie seksu? nie pisze się" krowom" a krową