Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie dziewczyny.

Polecane posty

Gość gość
Lady93 nie, nie rzucą się. proszę, wybierz się do psychologa. rozumiem, że twoje poglądy są konsekwencją określonych wydarzeń w przeszłości.

Gość gość
Heh, o tej dyskotece co pisałam to był sylwester, na który to właśnie ona mnie wciągnęła do jakiegoś swojego kolegi, więc nie jestem jakąś pustą lalka która chodzi na dyskoteki co sobota... Jeśli chodzi o mnie to mój jedyny kompleks, któy wpędza mnie niekiedy w to, że po prostu nie mam ochoty nigdzie wychodzić to mój dziwny profil twarzy, nos itp jest okej, tylko rysy twarzy mam dziwne, chociaż z przodu wyglądam ładnie, jestem wysoka, szczupła, twarz też jest ładna, ale ten profil....

Nie studiuje tylko stwierdzam fakty....prawda stara jak swiat gdyby nie silna potrzeba seksu to mniej urodziwe nie miałyby zadnego powodzenia, w tym tkwi cały sekret moje drogie Panie.

Nie chodziło mi dosłownie ze sie rzucą chidziaż w silnym głodzie wszystko jest mozliwe.....

Gość gość
Lady93 mylisz się, prawdziwy świat wygląda inaczej niż twoje wyobrażenia, które mają zakryć twoje problemy.

Gość gość
Znam przypadki gdzie przystojny facet,wykształcony ma żonę niską,puszystą mało urodziwą.I co w tym dziwnego,kobieta może nie urodziwa ale dobra,ciepła ,wspaniała matka i żona i jest uczciwą porządną kobietą.Widać te wartości przewyższają urodę.Z ładnej miski się nie najesz,tylko z pełnej.

Niby jakie problemy?To jest prawda i nie jest to tylko moj swiat-włacz telewizor ,bo w realu faceci Ci prawdy nie powiedza o co im chodzi tak na prawde musisz sama sie domyslic.....

Gosciu 22;07 to czemu według Ciebie zabieraja się za kobiety które by przy kolegach wysmiali?

Gość gość
Lady93 Wiesz czemu faceci tak traktują kobiety? ano dlatego że stały się one towarem.Za pieniadze zrobią wszystko.Pojdą z 30 lat starszym i twierdzą że się zakochały.G...o prawda kasa,kasa i jeszcze raz kasa Rano poznają faceta a wieczorem już są z nim w łóżku. Więc nie rozumiem dlaczego się dziwić że tacy są,są bo to ich natura ale to kobieta decyduje o tym czy facet moze sobie na cos pozwolić.Jest podaż to jest popyt.

Niestety kobiety tez nie sa lepsze...I mam pytanie do autorki a czy ten jej chłopak jest taki przystojny?Moze tez nie grzeszy uroda i pasuja do siebie. Poza tym skad wiesz czy to prawda co opowiada ze zarywaja do niej?Mówic to mozna wiele....I wreszcie skoro masz powodzenie to co Cie martwi to ze ona tez ma?Fajna z Ciebie kolezanka.....

mężczyźni czy chłopcy 'lecą' na kobiety pewne swojej wartości. inne cechy są drugorzędne. niepewne siebie kobiety, czy zakompleksione są przez nich traktowane instrumentalnie - na jedną noc, A facetom nie chodzi tylko o 1 noc?

Gość gość
Nie zgadzam się,facec****erwsza lepsza biorą tylko na jedną noc,jesli na dłużej to na sponsoring gdzie świadczy usługi na zawołanie i ma być w tym wierna by nie przynieść mu choroby. Na żonę szukają tych co to nie rozkładają nóg każdemu

Ale wiekszosc jesli chodzi o seks to nie szukaja na dłuzej tylko 1 raz.Bo potem im sie nudza te partnerki....