Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc88_111

Czy czujecie, gdy ktos o was mysli?

Polecane posty

Gość gosc88_111

Hejka, Dawniej z pewnym chlopakiem laczyla mnie kiedys bardzo gleboka wiez, lecz nagle kontakt sie urwal bez wyjasnienia. Troche mi zeszlo zapomniec o nim, ale sie w koncu udalo. Poniewaz chcialam zamknac ostatecznie tez rozdzial napisalam mu ze uwazam ze jest dupkiem, bo mnie zle wtedy potraktowal i mi ulzylo, nawet nie liczac na odpowiedz. Jednak od pewnego czasu, ja mimo ze zyje normalnie, np. gralam sobie w tenisa dzisiaj, a on jakby caly czas gdzies z tylu glowy, bardzo intesywnie. Nie wiem jak to opisac, ale mam wrazenie ze on o mnie mysli.Juz od tygodnia Juz kiedys rozumielismy sie bez slow, pokrewne dusze. Jesli on mnie mysle, chcialabym ze by przestal, bo dopiero co mi sie udalo o nim zapomniec. Na pewno nie jest to tak, ze ja o tym skrycie marze, bo temat jest dla mnie zamkniety. Ja juz nic od niego nie chce. Nie wiem czy moze ktos mial kiedys podobnie? i czy ktos mnie wogole zrozumial.

Gość gosc88_111
.

Gość gość
Może myśli, może nie myśli. Może jednak tylko Ty o nim myślisz

Gość gosc88_111
hmm no wlasnie ja o nim juz nie mysle, ale ostatnio mam go gdzies intensywnie ,,z tylu glowy´´. To denerwujace.

Gość gosc88_111
Myslicie ze cos takiego jak odczuwanie, ze ktos o nas mysli jest wogole mozliwe, czy to bzdura?

Gość gosc88_111
Miałam parę razy taką sytuacje ze nie mogłam zrobić kupy i potem okazywalo sie ze o tym czasie kumpela albo chlopak o mnie myslec

Gość gosc88_111
bardzo niesmieszne-podszyw

Gość gość
Ja,wierze. Od 5 lat czuje, ze pewien facet o mnie mysli. Jakby telepatia.

Gość gosc88_111
gosc, a ty myslisz tez o nim, czy nie?

Gość gość
ja czuję w ci/pce jak ktos o mnie mysli

Gość gość
Mysle, jasne. Moze on sciaga mnie myslami, moze ja jego. Wiem, ze bardzo mu sie podobam. Ale meczy mnie juz to, tak dlugo to trwa.

Gość gosc88_111
A czemu sie nie odezwiesz do niego? jest jakas przeszkoda?

Gość gość
Wierze, za każdym razem gdy kobieta do mnie miała napisać lub zadzwonić to czułem wypieki po lewej stronie twarzy i wiedziałem, że za chwilę uslysze dzwonek w tel i to będzie ona. Raz nawet była taka sytuacja, że odpowiedziałem na jej słowa, o których myślała...

Gość gość
Myślę o .........Beacie

Gość gość
To zależy od więzi emocjonalnej z tą osobą.. zakochani tak mają.

Gość gosc88_111
hmm on niedawno ozenil sie z inna wiec nie powinien myslec o mnie. Ale nie wiem czemu mam takie przeczucie. Idzie sie jakos od tego odciac?

Gość lllul
.

Gość gość
Tak, jest przeszkoda. Widujemy sie od czasu do czasu tak przelotnie. Poczytaj sobie o milosci karmicznej, dobry tekst pani Stawarz na wp. Wydaje mi sie, ze miedzy mna a tamtym tak jest, ale my tez wg dat urodzenia jestesmy karmiczni. I tym wszystkim nozesz poczytac w necie, trzeba troche znac sie na numerologii.

Gość dzisiaj nieżle wkoorfiona
to że sie ożenił z inną nie znaczy ze przestał mysleć o Tobie,są tak dziwne sytuacje w zyciu ze nie da się jednoznacznie okreslić ze coś powinno byc takie a nie inne,,ze powinno,nie znaczy ze jest