Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhxjajjahzhsks

jak przytyć?

Polecane posty

Gość dhxjajjahzhsks

Nie piszcie ze wiecej jesc bo w moim przypadku to nic nie daje. Poza tym prowadze aktywny tryb zycia, cwicze, jezdze na rolkach, rowerze, mam wf, lubie biegac. Jem praktycznie co tydzien fast foody, jem duzo. Zadnych odzywek itp tez nie chce. Natomiast cwiczenia pomoga mi rozbudowac miesnie wiec moze przytyje troche i moje nogi nie beda takie jak patyki bo mam bardzo dluuugie nogi. Wlasnie nogi sa moim najwiekszym kompleksem.

Gość gość
Może zbadaj poziom hormonów tarczycy.

Gość gość
Nie p*****l, ze jedzenie wiecej nic nie daje. Musisz jesc wiecej i posilki bogate w kalorie, bo jak chesz zwiekszyc wage skoro wiekszosc spalasz podczas cwiczen? Poza tym, jesli jestes ektomorfikiem to powinienes do normalnego zapotrzebowania dodac 1000-2000 kalorii jesli chcesz przytyc...

Gość Juniaa
Tez się zastanawiam.Moja waga to 50 kg przy 164 cm ,Chciałabym przytyc ze trzy ,cztery kilogramy.Niestety waga ani drganie,a wystarczy stres i zaraz spada w dol.

Gość gość
Zajdz w ciaze, cycki ci urosna i brzuszysko:-)

Gość treneiro personalny
Jesteś ektomorficzką, musisz drastycznie zwiększyć spożycie kalorii, zwłaszcza tłuszczy, fast foody to za mało. Jedz dużo makaronów, kasze, ryże itd. Wciąż jesz za mało choć wydaje Ci się, że się obżerasz. Wiem co mówię. Ektomorf potrzebuje czasem w przypadku kobiety i 3000 kcal. W przypadku mężczyzny 4000.

Gość gość
jesc duzo no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość Juniaa
Rano duza biala bułka,tzw wiejska z zoltym serem,szynka,pomidorem,sałata.Z maslem,. Potem jogobelle truskawkowa z garscia płatkow kukurydzianych, Na obiad piec ruskich pierogow plus buraczki zasmazane.Pierogi bez okrasy. Potem batonik Duplo,ze dwa herbatniki w czekoladzie i takie talarki solone z lajkonika (nie wiem ile,ze trzy garscie). Kolacja taka sama duza bulka jak na sniadanie,z tym samym wkladem,. Napoje - woda,herbata,jeden mały sok pomaranczowy cappy.

Gość Juniaa
Ale zawsze jadlam czsto q male porcje.tylko teraz mialam stres to i waga poleciala i nie mogę dobic do starej.