Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz wrocil do domu pijany i spi na podlodze

Polecane posty

Gość ex_debill_zaryczy_soon
postaw jeszcze w zasięgu wzroku jakąś sztuczną myszkę, albo pająka jak masz w domu;)

Gość gość
nie rozumiem po co tacy ludzie piją alkohol.

Gość gość
obawiam sie czy go te dwa budziki o 5teej rano obudza?;)

Tak, może się zdarzyć każdemu i nie ma w tym nic złego ale ty oczywiście od 4 rano byś mu robiła wywody i się darła i pewnie wiadro zimnej wody z rana he ? :classic_cool:

Gość gość
nie,ja przede wszystkim nie związałąbym sie z facetem który prezentuje taki niski poziom

Gość gość
Jeśli teraz pokażesz, że Ci to nie przeszkadza to pomyśli, że jest może sobie na takie coś pozwalać. To nie jest normalne zachowanie ze strony męża. Może to świadczyć o tym, ze on ma problem z alkoholem, często mu się coś takiego zdarza? A co jakby dzieci zobaczyły ojca pijanego leżącego na podłodze? Żenada.

Gość gość
22:45 - to tylko pogratulować ci męża... bo jeśli go masz to musi być idealny. Błędy też są dla ludzi. Z tym wsiadaniem rano do samochodu to trochę lipa... nawet jeśli się będzie czuł dobrze. Może lepiej jednak jak zabierzesz kluczyki i każesz jechać taksówka - będzie bezpieczniej dla innych użytkowników drogi a przy okazji odczuje na portfelu swój wyskok. Jaka masz być? No taka jak będziesz się czuła. Nie ma co robić dobrej miny do złej gry. Zwłaszcza że on kiedyś zachował się niefajnie w odwrotnej sytuacji. Sala zabaw to dobrzy pomysł ... ale jak na przykład spotka jakiegoś waszego znajomego i mu "zionie" wódą to jeszcze was obgadać mogą. Lepiej świeże powietrze jeśli będzie pogoda.

Gość gość
no cóż w patologicznych rodzinach to normalne,każdemu sie zdarzy itp ja sobie nawet takiej sytuacji nie wyobrażam .jak nie ma umiaru i pic nie umie,to niech pije soczek dla mnie to totalna żenada,nawet trudno komentować

Gość gość
Rada wez prezerwatywe,napluj w gumke i wetknij mu ja w tylek.Rano spytaj jak udala sie impreza.:)

W patologicznych rodzinach się to nie zdarza tylko to codzienność i w tym tkwi różnica a wy już od razu byście człowieka obsmarowali od najgorszych, patologia to z was !

Gość gość
nie przesadzajcie, ja też kilka razy wróciłam w takim stanie i mąż osobiście mnie rozbierał i wkładał do łóżka :D skutki firmowych imprez i robienia kariery ;)

Gość gość
dobre z tą prezerwatywą :D No jak go budziki nie dobudza to tym lepiej... po co masz sobie strzępić język awanturami - niech jego szef go uświadomi że jest kompletnie nieodpowiedzialny.

Gość gość
che sacha u ciebie jak widze taka sytuacja to normalka?tak bronisz pijanego na podłodze że aż dziw;) współczuję wam życie na dnie

A może niech weźmie wolne bo wiesz, czy on może być pod wpływem upojenia w pracy a z pewnością rano będzie jeszcze nabity :classic_cool:

Gość gość
co innego upic sie a co innego spać na podłodze tzn że starcił zupełnie kontrolę a wy problemu nie widzicie|? a autorka marwti sie jedynie tym czy biedulek nie zmarznie i czy budzik uslyszy,zenujace podejscie

Sama żyjesz na dnie a jestem z Bogatego domu. P.S. Od 6:40 najlepsze, każdy kiedyś przeżył :classic_cool:

Tacy ludzie są najgorsi którzy robią z igły widły, zasmucają świat i go zadręczają i rozsiewają negatyw :classic_cool:

Gość gość
a te z bogatego domu to sie najczęsciej staczają he he;) o niczym to nie swiadczy,chwalisz się|? w bogatych domach alkoholu nie znają czy co? bo jak byś napisałą ,że z domu inteligenckiego to może byś i wrazenie zrobiła a tak na prostaczkę wychodzisz

Gość gość
Wloz mu w tulek prezerwatywe. Rano jak ja znajdzie to uwierz mi wiecej sie nie upije

Gość gość
no wlasnie i jeszze mnie obwinia jak po jego.poprzednim.wybryku syn.mowil.dp.niego ty pijaku lub syn.opowiadal.do.ludzi przy stole jak to.tata zasnal.na podlodze.pijany a mama.go.woda.polewala!wstyd ja to obrucilam.w zart. nagadalam.dziecku.potwm.ze tak nie.wolno noi maz wyzywal.mnie potem.jeszcze ze ja dziecko.buntujw i ze wstydu robi!!

Gość gość
a ja jestem z biednego domu a mam ukończone bardzo dobre studia,dobrze prosperującą mała firmę rodzinną i stabilną sytuację finansową i na to wszystko zapracowałam sama . twój "bogaty dom" nie jest wyznacznikeim twojego poziomu ale za to twoje wypowiedzi tak i owszem

Jestem facetem Sasha to też męskie imię ale widać nie jesteś z inteligenckiego domu :classic_cool:

Gość gość
najbardziej mnie.meczyta.niesprawiedliwosc tzn.ze.jak.ja.sie z nim.upilam.kiedys to mi wypominal

Gość gość
ah i wszystko jasne,solidarność plemników heh non coment pewnie tez tak chlasz do nieprzytomności mr Sasha?

Gość gość
jak ja.kiedys sie upilam.to mnie wyzywal.i wyrzuty robil ze.sie zle zachowuje.mimo.ze w domu sami.pilismy

Podkreśliłem, że jestem z bogatego domu bo mi takie uchlewanie się codziennie do nieprzytomności kojarzy się odwrotnie ale nie ma reguł :classic_cool: