Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wejść w niezobowiązujący romans z żonatym Ja jestem singlem

Polecane posty

Gość Andrzej z kafeterii
baby s ą podłe, aja potrzebuję seksu!

Gość gość
Ale on też może być potraktowany przedmiotowo. W końcu ma obrączkę wiec do niczego innego się nie nadaje.

Gość gość
Andrzej z kafeterii baby s ą podłe, aja potrzebuję seksu! x Kup sobie psa,z takim podejściem nie zrobi ci to różnicy.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość a co w nim jest takiego, czego single z sąsiedztwa nie posiadają? x To, że jako jedyny ma ochotę na autorkę. A ona sobie "wydedukowała", że będzie z nim przechodziła trudne chwile. Skonam :D

Gość gość
Ale ja też potrzebuję kogoś do seksu. Więc w czym problem? A czego nie mają single w okolicy? Są np. mniej przystojni, gorzej mi się z nimi rozmawia, nie pociągają mnie fizycznie. Czy każda znajomośc musi prowadzić do ołtarza? No zastanówcie się!

Gość Taki_jeden_964
gość 23:14 Widzę, że są jeszcze inteligentne kobiety z zasadami.

Gość gość
gość Ale ja też potrzebuję kogoś do seksu. Więc w czym problem? A czego nie mają single w okolicy? Są np. mniej przystojni, gorzej mi się z nimi rozmawia, nie pociągają mnie fizycznie. Czy każda znajomośc musi prowadzić do ołtarza? No zastanówcie się! x Czyli ochota na seks odebrała Ci zdolność logicznego myślenia i trzeźwej oceny sytuacji. Skoro to ma być tylko seks to o co nas pytasz? Cytuję: "na co zwrócić uwagę". Mamy Ci doradzić w kwestii bielizny czy pozycji seksualnej? A może nie wiesz co to seks?

Gość gość
Przepraszam, pytanie było "na co się nastawiać". Zatem odpowiadam: na barabara. Wystarczy?

Gość gość
Tak, wystarczy. Dzięki. W końcu dobre bara bara też jest wskazane.

Gość gość
Temat do zamknięcia. Polecam się na przyszłość do szybkiego rozwiązywania głupawych problemów panienek, które za wszelką cenę chcą pokazać, że myślą, podczas gdy ta część ciała służy do czegoś innego... :)

Gość gość
ojejku już sfrustrowane żonki się zleciały hahah jesteście żałosne mnie też podrywa żonaty i to ze ma żone to jego sprawa, ja go nie podrywam, nic od niego nei chce, to on lata za mną od wielu miesięcy... powoli nabieram ochoty na seks z nim i jak będę miała ochotę to to zrobię, a problem żony jest jego problemem.,

Gość gość
Rób jak uważasz, a jak w przyszłości to Ty będziesz tą drugą to nie użalaj się nad sobą i nie przeklinaj tej innej. Ona tak jak Ty teraz, potrzebowała tylko seksu. Kobieto odrobinę szacunku dla siebie. Nie wiesz, że niektórych rzeczy się nie robi?

Gość gość
Chce sie z Nim postukać.

Gość gość
oczy zarosły spermą

Gość gość
gość ojejku już sfrustrowane żonki się zleciały hahah jesteście żałosne mnie też podrywa żonaty i to ze ma żone to jego sprawa, ja go nie podrywam, nic od niego nei chce, to on lata za mną od wielu miesięcy... powoli nabieram ochoty na seks z nim i jak będę miała ochotę to to zrobię, a problem żony jest jego problemem., x Nie jestem żonką. Wystarczy mieć zasady i nie brać odpadów. Mnie stać na coś lepszego, ale wiem, że są kobiety, których na to nie stać :)

Gość gość
a dlaczego nie mozna korzystac z zycia Macie checi i ochote na siebie to do dziela Taka okazja moze sie juz nie powtorzyc

Gość gość
Oczywiście, że można, Tylko nie nazywajmy k******a miłością.

Gość gość
Małżeństwo to też k******o tyle tylko ze zalegalizowane.

Gość gość
gość Małżeństwo to też k******o tyle tylko ze zalegalizowane. x Kto ci to powiedział,matka?

Gość gość
❤️

Gość gość
Jest jeszcze jedna rzecz o której tu nikt nie wspomina, a podobno w Polsce sami katolicy. Chcesz pójść do piekła?

Gość gość
gość Małżeństwo to też k******o tyle tylko ze zalegalizowane. x Kto ci to powiedział,matka? ______________ Nie , to teoria Karola Marksa. Nie wiedziałąś???? Dokształć się trochę. Jestem kochanką, ale podstawową wiedzę posiadam. A mówią, że to kochanki są głupie :)

Gość gość
Rzeczywiście autorytet :D

Gość gość
No chyba nie łudziłaś się, że byłą to teoria Jana Pawła II , hahaha.

Gość gość
I o tym dokładnie pisałam nazywając Cię idiotką. Ile masz lat, że zadajesz takie głupawe pytanie jak w temacie?Nie wiesz co to jest małżeństwo, czy jaki masz problem?A jeśli sądzisz, że w takich układach chodzi o coś więcej seks (tak wynika z cytowanej wypowiedzi) to naprawdę ______ Zgadzam się. Zasady moralne autorki leżą na wznak. Ciekawe dlaczego jej związek się skończył? Ona przechodzi trudne chwile i dochodzi do wniosku, że poprawi sobie humor kosztem być może krzywdy innej kobiety. Wredne szmacisko.

Gość gość
gość gość Małżeństwo to też k******o tyle tylko ze zalegalizowane. x Kto ci to powiedział,matka? ______________ Nie , to teoria Karola Marksa. Nie wiedziałąś???? Dokształć się trochę. Jestem kochanką, ale podstawową wiedzę posiadam. A mówią, że to kochanki są głupie usmiech.gif x Szmata zawsze będzie tylko szmatą,nawet wykształcona.

Gość gość
Ta od Karola Marksa....hahaha, ale sobie autorytet znała!!! Może masz jakieś perełki mądrości z teorii Adolfa?

Gość gość
Nie tylko zasady leżą na wznak :-D