Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż mnie rani. Dziewczyny.. Pomocy.

Polecane posty

Gość gość
W Warszawie.

Gość gość
Chcę dobrze dla naszej rodziny.

Gość gość
Ta "lady" to jakieś lada-gie. Niedowartosciowane, zidiociale chamisko, któremu hormony padły ba łeb. Wypad wulgarna prostaczko. Z chamem po chamsku, jzk nie potrafisz dyskutować, to stul ten wredny, podły, niedouczony malpi pysk, ludzka mendozo. WON i nie przynos wstydu ludzkiemu rodzajowi. Muszę wysterylizowac klawiaturę, po takim robactwie.

nie wyświetla mi nowych postów, mniejsza z tym. a próbowałaś rozmawiać z nim o tym otwarcie?

Gość gość
a dobrze wam się układa w lóżku?

Gość gość
Mowie ci, jakby mu nie zależało w życiu by nie wziął ślubu, jeszcze wbrew matce i nie namawiał na dziecko. Po prostu stara podjudza

Gość gość
Nie czytam wszystkich odpowiedzi, więc nie wiem, czy nie powtarzam po kimś ale polecam rozwód. Będzie musiał płacić ci alimenty i pewnie sąd podzieli jakos majatek, zebys miala gdzie pojsc. Facet, ktory nie szanuje ciebie, nie zasługuje na twoja milosc, nie wazne czy jestes biedna czy pogata. Po co ciebie bral? Ma widac takie sklonnosci dziwne do ponizania innych i wywyzszania sie. Kiedys ktos pokaże ci, ze zaslugujesz na szacunek i na to, co dobre. i to będzie milośc, która pokaże ci ile jestes warta a nie ten d**ek, daj spokoj, mloda jestes, wszystko przed tobą. Rozumiem, ze pewnie chcialas wyrwac sie z domu, teraz tego tak nie czujesz, bo masz strasznie zanizona samoocene, wiec żyjesz jako ofiara, poczytaj o tym. Z cczasem to zrozumiesz, pewnie psychologa ci trzeba, bo uzaleznilas sie emocjonalnie. Ale to wszystko jest do odkrecenia i do przezycia i do zmienienia na lepsze. Kopnij go w d**e, niech sie zdziwi, mam nadzieje ze tak zrobisz i odnajdziesz szczescie. Choc znajac zycie, pewnie potraktujesz to jako głupoty, bo przeciez tak go kochasz, ale to nie jest miłos, poczytaj sobie definicje milosci. Masz złe pojecie i zle wzorce. Ale zawsze mozna jeszcze zmienic cos w doroslym zyciu.uwierz wiem co mowie i bierz sie za siebie, pa.

Lepuiej byc wredna i szczera niz taka scierwa,ja przynajmniej nie udaje niewiniatka jak autorka ktora ma dupe pelna wszystkiego i narzeka jaak ci sie mojhee komentarze nie podobaja to wypad .

Lepuiej byc wredna i szczera niz taka scierwa,ja przynajmniej nie udaje niewiniatka jak autorka ktora ma dupe pelna wszystkiego i narzeka jaak ci sie mojhee komentarze nie podobaja to wypad .

ona została przedstawiona rodzinie po ślubie. po drugie ślub i dziecko to zabezpieczenie, jest młodsza, może zacznie się rozglądać za chłopakami w swoim wieku, biorąc z nią ślub, a w szczególności starając sie o dziecko, przywiązuje ją do siebie. jakby kochał, nie traktowałby tak. kobiety sa jednak naiwne

Gość gość
Piasałam już w temacie. Próbowałam z nim rozmawiać i zdarza się tak, że przeprasza mnie za swoje zachowanie, obiecuje poprawe i jest przez jakiś czas dobrze, a za jakiś czas robi to samo.

lady93, autorka nie jest wyrachowana, tylko NAIWNA, jak większość kobiet zresztą. dostałaś się na stacjonarne na uw?

Gość gość
W sumie fakt, namawiał ja na dziecko żeby ja przywiązać a teraz ma cykora przed matka, żałosne, żałosny on jest, nic dziwnego ze adwokat, to zera moralne

on chyba świadomie wybrał taką z patologicznej rodziny, niedowartościowaną. owinął sobie ją wokół paluszka i może ją bezkarnie poniżać.

Nie usprawiedliwiaj jej znam takie jak ona i zawsze udaja niewiniatka.Niech wykopie Cie z domu nie zaslugujesz na ciut szacunku

psychoterapia, autorko, nabierzesz dystansu, spojrzysz na to z pewnej perspektywy i może do ciebie dotrze

Gość gość
Lady nie mierz wszystkich swoja miara.

Gość gość
Ma wykopać matkę swojego dziecka? Żonę? Pomyśl trochę. Zresztą jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to wypad!

Gość gość
Typowy mamisynus, tchórz i p***a. Nic uczciwie nie zrobił. Wybaral dziewczę naiwne zęby ja ponizac, okłamał matkę nie przedstawił przyszłej zony ze strachu a teraz próbuje to odkrecic wysuwając się na żonie. Oni sa tylko odważni na sali sadowej bo każdy proces to ustawka z sędzia. Jeden wielki szmugiel

Naiwni jestescie jakbzm ja mierzyla wszystkich swoja miara to bym jerj uwierzyla jak wy jej.A myslisz ze go to rusza ze to matka jego dziecka a zone i tak pewnie znajdzie sobie inna tu nie ma mowz o milosci z zadnej strony,I co ona myslala w kopciuszka chciala sie bawic hahaha smieszna jestes autorko.......

eeeeee... nie mieszałabym w to sędziów. znam naprawdę masę świetnych, których za nic w świecie nie kupisz. a inteligentny, wyrachowany s******l będzie dobrym adwokatem

Gość gość
Oni się wszyscy znają kobietom, adwokaci i sędziowie to jedna rodzinka. Przed rozprawa wszystko uzgadniają. Naiwna jesteś czy jak?

nie, nie jestem, zdecydowanie nie jestem. ty pewnie jesteś przeciętnym polaczkiem i uważasz, że "wszystko jest z góry ustalone", węszysz wszedzie teorie spiskowe itd. :classic_cool: ja po prostu znam środowisko i o ile o adwokatach nie powiem nic dobrego, o tyle sędziowie są dużo lepsi moralnie, choć zdarzają się przekupni. w każdym sądzie znajdziesz

Gość gość
Czesc dziewczyny widze ze Lejdi tutaj teraz trolluje? Nie zwracajcie uwagi ne te żywe gowno. Tak naprawde to jest Finlandia w Szklance. Zakompleksiona emosraka zwana rowniez koslawa Płastuga. To dno intelektualne z mozgiem ameby. Dziekuje i dobranoc pozdrawiam mile panie

Gość gość
Kobieto 20 lat spędziłem w sadzie, teraz ich skarze o odszkodowanie. Na każdej sprawie był ten sam sędzia, nawet w innym mieście, co ty mi p********z. Co sprawa z innego powództwa a sędzia ten sam, lapowkarz

trolluj, dalej. autorka już pewnie poszła spać dobranoc wszystkim, nietrollom

Gość gość
Chcialem was tylko ostrzec przed Lady93 aka Finlandia w Szklance która łazi po topikach i trolluje

Gość gość
Gówniana lado ty nie jesteś szczera, szczerość niesie ze sobą jakieś wartości a ty przedstawiasz dno. Jesteś przepełniona chamstwem. W sumie jesteś żałosna. Żyć z takim podejściem do ludzi, to jest nieszczęście. Ale mi cię nie żal. Dobrze ci tak, żeś taka głupia, to najlepsza kara.

Gość gość
:o