Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak, problem z pracą :(

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim :) chciałam wam opowiedzieć wam o mojej sytuacji. jestem już dłuższy czas z chłopakiem. planujemy wspolna przyszłość. chce mieszkac z nim w większym miescie zalozyc rodzine i takie tam :) tylko jest (według mnie) mały problem. mój chłopak nie garnie się do pracy. mamy po 21 lat całe zycie przed sobą ale bardzo się boje ( może niesłusznie) ze to ja będę zarabiać kiedyś na dom a maz będzie się lenił. probuje go motywować ale to zawsze konczy się sprzeczka. mowi ze zaczyna prace od początku czerwca, teraz pracuje dorywczo (duzy plus bo nie jest typowym obibokiem) (chyba :P ) co więcej chce powiedzieć ze teraz mój luby pisze egzaminy wiec musze go wspierać tak jak on zawsze wspiera mnie. jest kochanym chłoapkiem, naprawdę, ale ten "feler" nie daje mi spokoju :( co o tym sądzicie? z góry dzięki za odpowiedzi :*

Gość gość
up :(

uczy sie i pracuje dorywczo więc chyba ok ? czy nie :D a to co będzie kiedyś to wiesz..... teraz jest teraz, skup sie na tym a nie już snujesz fantazje o domie i dzieciach :)

Gość gość
nie uczy się, pracuje dorywczo a te "egzaminki" to spozniona matura z polskiego (nie wyszło wcześniej, bywa :) ) nie tylko ja snuje te fantazje bo on także wiec tak to wygląda :)