Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieudane spotkanie w Realu

Polecane posty

Gość gość

Rozmawialiśmy ze sobą przez jakiś tydzień na gg. Naprawde prowadzilismy przyjemną konwersację. Potem wysłaliśmy sobie swoje fotki i postanowiliśmy się spotkac w Realu. Ten na Połczyńskiej jest otwarty do 22 więc powiedziała, żebym wpadł przed zamknięciem to wyskoczymy potem do klubu jak skończy pracę. Przyszedłem wcześniej i stanąłem za winklem, żeby rozpoznać sytuację i obczaić jak wygląda. Stałem tak z 15 minut i przewinęło się kilka dziewczyn z personelu, ale jedna z nich... Taaaak... Już wiedziałem, że to ona, pomimo pozornego braku podobieństwa. Niestety zdjęcie, które mi przesłała musiało być zrobione jakieś 20 kilo lat temu. :( Podobne, całkiem ładne rysy twarzy, kolor włosów, ale te zwały tłuszczu wylewające się zza fartucha, w którym myła podłogę sprawiły, że naszła mnie ogromna ochota, aby się ulotnić. Gdy tak stałem jak wryty ona się odwróciła i mnie zobaczyła. Niestety wiedziałem, że jest zbyt późno, aby uciec. Cóż mi pozostało... Ruszyłem w jej kierunku. Zaczęliśmy rozmowę i jak na nieszczęście w ostatniej chwili do marketu wszedł mój kumpel, który wiedział, że miałem się spotkać z fajną laską, bo mu się chwaliłem. Nie wiedział gdzie i kiedy, ale pech sprawił, że na siebie wpadliśmy. Aż się boję, że rozpowie całej reszcie. W dodatku ta dziewczyna, jak się bliżej przyjrzy ma takiego okropnego cycka na brodzie. :/ Na szczęście wykręciłem się z wyjścia do klubu i tylko ją odprowadziłem do domu. Powiedziałem jej, że z rana mam ważny wyjazd i muszę być trzeźwy. Teraz ona do mnie cały czas wypisuje, a kumpel robi sobie jaja. Jak ją spławić?

Gość gość
po co ja chcesz splawiac? spijaj to piwo :P, :P, :P

Gość gość
Może spróbuj ją poznać.